Lederkursus

Tilmeld dig et lederkursus hos TACK og stil skarpt på din ledelsesstil. Til glæde for medarbejderne - og for dig.

En god leder forstår at forvalte en virksomheds menneskelige ressourcer, så alle føler sig inspireret til at yde en optimal indsats. God ledelse baserer sig derfor på dine personlige egenskaber, din forståelse af medarbejdernes situation, din evne til at motivere, inspirere og til at opstille klare mål.

Dit udbytte af et lederkursus TACK
Du vil som deltager på vores lederkursus opleve, at det er udviklet, så det er relevant for alle uanset branche. Og det, fordi det fokuserer på ledelse som selvstændig disciplin.Udbytte
Du har som leder forskellige udfordringer i det daglige, men mange af de problemstillinger, du møder, udspringer i virkeligheden af de samme årsager. Målet med vores lederkursus er derfor at give dig en række konkrete værktøjer og en viden, som du kan gå hjem og anvende i virksomheden med det samme.

Mål

Ledelse er ”at skabe resultater gennem - og sammen - med andre”.

Alle vores lederkurser, uanset om der er tale om salgsledelse eller almindelig ledelse, vil derfor med udgangspunkt i denne definition have til formål at støtte lederen i at kunne forbedre både egen og medarbejdernes indsats og resultater.

Om TACK
Brødrene Alfred og George Tack havde i slutningen af 1930’erne stor succes med den salgsfremmende træning, som de gennemførte med medarbejderne på deres ventilationsfabrik Tack Air Conditioning. Rygtet om de fantastiske resultater, som træningen førte med sig, spredte sig hurtigt. Også uden for ventilationsfabrikken.


For at kunne tage sig af de mange henvendelser og efterkomme den stigende efterspørgsel, stiftede brødrene i 1948 et selvstændigt træningsfirma, og The TACK School of Salesmanship var en realitet. I dag har Tack samarbejdspartnere i 42 lande - også i Danmark, hvor vi har været repræsenteret i mere end 40 år.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved