Systemisk ledelse

God ledelse baserer sig på lederens personlige egenskaber, hans eller hendes forståelse af medarbejdernes situation samt evnen til at motivere, inspirere og opstille nogle klare mål.

Du har som leder mange forskellige udfordringer i hverdagen, men en lang række af de problemstillinger, som du møder, udspringer i virkeligheden af de samme årsager.

Målet med kurset i systemisk ledelse er at give dig nogle konkrete værktøjer og en viden, som du kan anvende med det samme.

Ledelse er ”at skabe resultater gennem - og sammen med - andre”.

Alle vore lederkurser, uanset om der er tale om salgsledelse eller almindelig ledelse, vil derfor have til formål at støtte lederen i at kunne forbedre både egen og medarbejdernes indsats og resultater.


Hvem henvender vores lederkurser sig til?
Virksomhedsledere, afdelingsledere og funktionsledere, som er resultatansvarlige og medbestemmende i virksomhedens eller afdelingens politik. Typiske deltagere er mellemledere på højere niveau inden for administration, produktion, service, salg, marketing og økonomi.

Udbytte
Du vil få videreudviklet dine holdninger til ledelse generelt og få tilføjet nye vinkler til din ledelsesstil.

Kurset i systemisk giver praktiske hjælpemidler til vurdering og udvikling af den enkelte deltagers lederstil. Den viden og de værktøjer, kurset tilbyder, vil bidrage til at gøre dine medarbejdere mere effektive, og du vil opnå bedre resultater i dine daglige lederfunktioner.

 • Fremtidens leder og situationsbestemt ledelse
 • Lederens autoritetsstil
 • Sådan udvikler du din personlige gennemslagskraft
 • Rekruttering og opbygning af et godt medarbejderteam
 • Organisation, ledelse, motivation og udvikling af medarbejdere
 • Analyse af din lederprofil, lederstil og beslutningsstil
 • Professionel mødeledelse
 • Lederens opgaver i en forandringsproces
 • Delegering
 • Plan for selvudvikling og medarbejderudvikling
 • Menneskelige relationer


Om TACK
Brødrene Alfred og George Tack havde i slutningen af 1930’erne stor succes med den salgsfremmende træning, som de gennemførte med medarbejderne på deres ventilationsfabrik Tack Air Conditioning. Rygtet om de fantastiske resultater, som træningen førte med sig, spredte sig hurtigt. Også uden for ventilationsfabrikken.


For at kunne tage sig af de mange henvendelser og efterkomme den stigende efterspørgsel, stiftede brødrene i 1948 et selvstændigt træningsfirma, og The TACK School of Salesmanship var en realitet. I dag har Tack samarbejdspartnere i 42 lande - også i Danmark, hvor vi har været repræsenteret i mere end 40 år.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved