Kurser i kommunikation

- Styrk dine budskaber med et kursus i kommunikation

Når man taler om kommunikation, vil det primære fokus for mange være på, hvad der bliver sagt, men i virkeligheden bør fokus være på, hvordan det sagte opfattes. God kommunikation tager nemlig bestik af og hensyn til modtageren og søger herudfra at skabe den ønskede opfattelse.

På TACKs kommunikations kurser har du mulighed for at erhverve dig kommunikative kompetencer med mange forskellige indgangsvinkler. Hvad enten du vil fokusere på at forbedre din generelle kommunikation og menneskeforståelse, blive bedre til at præsentere et produkt eller et budskab, producere bedre tekster eller bruge historier til at gøre din kommunikation levende og engagerende, så vil du kunne finde den rette løsning.

Udvalget af kurser i kommunikation

Hos TACK er der rig mulighed for at finde kommunikations kurser, som passer til dine ønsker og behov. Herunder kan du se et udvalg af vores åbne kommunikationskurser, hvor du frit kan melde dig på det hold, der passer til dine behov og din kalender.
Klik på titlerne for at læse mere om de enkelte kurser og se praktisk info om kursusdatoer og afholdelsessted.

Præsentationsteknik – På dette kursus vil du blive i stand til at planlægge, opbygge og forestå en præsentation med henblik på at få dit budskab igennem. Du vil arbejde med din personlige gennemslagskraft og dit kropssprog, ligesom du vil lære at finde roen og overblikket under selve præsentationen.

Skriv godt dansk – Dette kursus i kommunikation har fokus på den skrevne kommunikation. På kurset lærer du at bruge sproget på en letforståelig og bredt favnende måde, så du sikrer, at dit budskab når klart igennem til modtagerne.

Skriv korrekt dansk – Dette kommunikationskursus giver dig en større sproglig bevidsthed samt et bedre greb om retskrivnings- og grammatikregler. Da et ukorrekt sprog fjerner fokus fra indhold til form, vil du således kunne få dine modtagere til at koncentrere sig om selve indholdet af dine tekster i stedet for ligegyldige fejl.

Business Storytelling – Kurset lader dig trænge stærkere igennem med dine budskaber, idéer, projekter, tilbud eller præsentationer ved brug af historier, humor og nærvær.

Dramatisk Kommunikation – På dette kursus i Dramatisk kommunikation lærer du at udnytte teatrets og skuespillernes redskaber i din kommunikation. En øget bevidsthed om bl.a. din stemmeføring og dit kropssprog vil sikre, at du bliver mere tydelig i kommunikationen, ligesom du vil blive bedre til at tænke kreativt under pres.

NLP Effektiv Kommunikation – Neurolingvistisk Programmering lader dig mestre kunsten i at forstå dine modtagere og hvordan mening af ord og budskaber formes og forstås i modtagernes bevidsthed. Denne viden vil gøre dig i stand til at tilpasse din kommunikation i overensstemmelse med henholdsvis formål og modtagere, så dit budskab opfattes som tiltænkt og chancen for misforståelser mindskes.

Kurser i kommunikation som firmatilpasset uddannelsesforløb

Kommunikation er et område som favner bredt, og derfor er I måske flere i samme virksomhed eller afdeling, som kunne have gavn af et kursus i kommunikation. I så fald kan den ideelle løsning for jer være at være et firmatilpasset kursus eller uddannelsesforløb, som skræddersys de ønsker og behov som I står overfor. På et firmatilpasset forløb vil eksempler og case-arbejde ligeledes tage udgangspunkt i jeres problemstillinger, så det er så let som muligt at implementere de tillærte redskaber.

Såfremt din organisation står med et fælles behov for 5 personer eller mere, kan der ligefrem være penge at spare i forhold til at sende dem alle på åbne kurser. Det betyder, at hvad enten du søger en billigere løsning til flere personer, eller du ønsker et kursus i kommunikation, der går et spadestik dybere ift. jeres forretning, så bør du overveje et firmatilpasset uddannelsesforløb.
Er du interesseret i at høre mere om, hvordan et kommunikationskursus for din virksomhed kan se ud, så ring til os på tlf. 70101201, hvor vores dygtige konsulenter sidder klar til at tage en uforpligtende snak med dig herom.

Kurser i kommunikation som firmatilpasset uddannelsesforløb hos TACK International

Hvorfor tage kurser i kommunikation?

Kommunikation er med til at skabe vores virkelighed – dét vi formidler og måden vi formidler det på, er med til at påvirke vores omgivelser. Kommunikation har, med andre ord, ekstrem stor indflydelse på vores dagligdag og hvorvidt vi kommer godt ud af det med kollegaerne, om vi når i mål med vores projekter, får lukket ordren til kunden osv.

Ligesom god kommunikation kan skabe bedre resultater, kan dårlig kommunikation have store konsekvenser – både på et personligt og virksomheds økonomisk plan. Netop derfor bør vi alle have fokus på, at udvikle vores evne til at kommunikere.

Et kommunikationskursus kan gavne dig på flere måder, end mange forestiller sig. Når du tager på kursus i kommunikation vil det både kunne styrke din forståelse for andre mennesker og for dig selv og den måde du formidler dine budskaber på. Det vil gøre dig i stand til at tolke og afkode andres kommunikation; herunder kollegaer, samarbejdspartnere, kunder, leverandører m.fl., hvilket vil være med til at forbedre både dine konflikthåndterings- og samarbejdsevner såvel som dine professionelle relationer. Overordnet vil du igennem din styrkede forståelse for dine medmennesker kunne kommunikere mere målrettet og generelt skabe bedre resultater sammen med menneskerne omkring dig.

Hvorfor tage kurser i kommunikation? - TACK International

Hvem henvender et kursus i kommunikation sig til?


TACKs kommunikationskurser henvender sig til både ledere og medarbejdere på alle anciennitets- og hierarkiniveauer, der har et grundlæggende ønske om at blive bedre til at tilpasse deres kommunikation i forhold til modtagere, interessenter og formål for herved at brænde klart igennem med deres budskaber.

Kommunikations kurser er for alle

Langt de fleste typer af job forudsætter eller indbefatter en vis mængde kommunikation med omverdenen, hvilket gør sig gældende i forhold til samarbejdet med kolleger eller relationen til chefer, kunder, eksterne samarbejdspartnere eller andre af organisationens interessenter. Ligegyldigt hvem du har berøring med i din dagligdag, vil du dermed kunne drage nytte af gode kommunikationsevner. TACKs kommunikations kurser er derfor for alle – uanset, anciennitet, branche og jobfunktion.

Hvem henvender et kursus i kommunikation sig til? - TACK International

Om TACK
Ingeniøren George og den dygtige sælger og kommunikator Alfred, begge med efternavnet Tack, havde i 1930’ernes og -40’ernes England stor succes med at træne deres eget personale på ventilationsfabrikken Tack Air Conditioning i salgsfremmende teknikker. Succesen rygtedes, og i 1948 etablerede de to brødre The TACK School of Salesmanship.


Nu kunne alle interesserede få glæde af træningen, der var jordnær og praktisk og som førte rigtig fine resultater med sig. Og filosofien er fortsat den samme den dag i dag: Medarbejderne er en virksomheds vigtigste ressource. De skal plejes, udfordres og videreuddannes, så de trives bedst muligt – til glæde og gavn for alle.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved