Personlig Power

Tilmeld dig vores kursus i personlig power hos TACK - og lær blandt andet, hvordan du realiserer dine mål.

Deltager du i TACKs kursus i personlig power, opnår du en større bevidsthed om egne styrker og svagheder. Du bliver undervist i bl.a. målsætning og personlig handlingsplan. På det efterfølgende kursus 2 vil du lære flere nye teknikker til at forandre en uhensigtsmæssig adfærd og møde emner som konstruktivt engagement og selvprogrammering.

Hvem henvender kurset i personlig power sig til?
Kurset henvender sig til alle, der gerne vil realisere sit personlige potentiale, genfinde sine ressourcer, overvinde blokeringer og blive bedre til at opstille og gennemføre nye mål. Kort sagt; til den der gerne vil have mere personlig power.


Udbytte af kurset i personlig power
Du lærer at tænke positivt i vanskelige situationer. At identificere egne svagheder i en problematisk situation og blive bedre til at aflæse andres adfærd.

Du vil desuden få værktøjer til konkret at arbejde med målsætninger, og du vil også stifte bekendtskab med mentaltræning. Du lærer ligeledes, hvordan du undgår at havne i en offerrolle og hvordan du opstiller din egen personlige grundlov for, hvordan du vil få mere power i hverdagen.


Indhold
  • Hvilke briller ser du verdenen med?
  • Hvordan reagerer du på modgang? Find din overlevelseskvotient.
  • Afdæk egne og andres følelser.
  • Bliv aktør i stedet for offer.
  • Meditationsøvelser.
  • Find din personlige grundlov.

Om TACK
Brødrene Alfred og George Tack havde i slutningen af 1930’erne stor succes med den salgsfremmende træning, som de gennemførte med de ansatte på deres ventilationsfabrik, Tack Air Conditioning. Rygtet om de fantastiske resultater, som træningen førte til, spredte sig hurtigt.


For at kunne tage sig af de mange henvendelser og efterkomme den stigende efterspørgsel udefra, stiftede brødrene i 1948 et selvstændigt træningsfirma, og The TACK School of Salesmanship var en realitet. I dag har TACK samarbejdspartnere i 42 lande – også i Danmark, hvor vi har været repræsenteret i mere end 40 år.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved