Stress Management

Tilmeld dig et effektivt kursus i stress management hos TACK og lær at håndtere de daglige udfordringer.

Gennem personlig udvikling opnår man resultater som menneske.

Hos TACK tilbyder vi en række forskellige kurser, fx i coaching, personlig power og effektiv kommunikation med NLP, der alle sammen forsyner dig med gode og brugbare værktøjer til personlig udvikling.

Tilmeld dig et af vores stress management kurser og oplev, hvordan dit arbejds- og privatliv ændrer sig til det bedre.


Hvem henvender kurset sig til?
Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere i offentlige og private virksomheder, som oplever forandringer, besparelser, nye opgaver, øget arbejdspres, krav om større fleksibilitet og konstant effektivitet m.m. Vi bliver stressede, og hvis vi ikke lærer at tackle denne stress, kan det i værste fald få betydelige negative konsekvenser for os selv og dermed også for virksomheden.

Udbytte
Dette kursusforløb gør dig i stand til at håndtere egen stress. Du lærer teknikker, som du kan få glæde af derhjemme og på arbejdspladsen. Teknikker, der forebygger stress og giver øget livskvalitet. ”Det er det, man ikke får gjort, man bliver stresset af”, er mottoet for kurset. Deltagerne lærer at prioritere arbejdsopgaver, at organisere egne informationer og bevare overblikket i den aktuelle situation.


Indhold

  • Din egen stressprofil
  • Personlig effektivitet
  • Afkodning af stresssymptomer
  • Kommunikation – stressens udtryksform
  • Hjernebølger
  • Clearing af stressoplevelser
  • Copingstrategier (værktøjskassen)
  • Mental træning


Om TACK
TACK har i mere end 40 år udbudt kurser, uddannelsesforløb og foredrag på det danske marked. Virksomheden blev skabt i England i 1948 af brødrene Tack, der havde stor succes med deres salgsfremmende træning af personalet på deres egen ventilationsfabrik.


TACKs filosofi er nemlig den, at de mennesker, som er med til at skabe en virksomhed også samtidig er virksomhedens vigtigste ressource. Vi hjælper derfor mennesker til personlig succes og fremgang og sikrer på den måde, at både de og virksomheden samlet set når det/de ønskede mål.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved