Telefonsalg

Et kursus i telefonsalg hos TACK er lig med bedre kommunikation og kundeservice for virksomheden. Læs mere her.

Telefonsalg er mere end blot at sælge over telefonen. Professionel telefonbetjening er god service og en væsentlig del af en virksomheds identitet og profil udadtil.


I al kontakt både ind- og udgående hos danske virksomheder og organisationer er telefonen og telefonsalg et væsentligt medie, der ikke bør undervurderes.

Telefonen (telefonsalg) er i dag et meget vigtigt supplement til kundens øvrige muligheder for at kontakte virksomheden f.eks. via e-mail, e-handelsportalen, chat, sms og fax.

Telefonsalg kan bruges aktivt til traditionel kundeservice, som svar på produkt-, pris- og leveranceforespørgsler, til debitorrykning og reklamationer. I stigende omfang bruges telefonsalg til aktivt mersalg og til fastholdelse af kunden, og det ligegyldigt om kunden oprindeligt har anvendt eller ikke anvendt telefonen som kontaktmedie.

Udgående telefonisk kontakt i forbindelse med mødebooking, fastholdelse af kunder, opfølgning på testsalg, salg af ydelser, analyse og telemarketing er vigtige elementer i virksomhedens salgs- og markedsføringsstrategi.

Indgående telefonisk kontakt f.eks. til receptionen, kundeservice, ordreekspeditionen, callcenteret eller kontaktcenteret er desuden en enestående mulighed for at påvirke kunden positivt.Om TACK
Ingeniøren George og den dygtige sælger og kommunikator Alfred, begge med efternavnet Tack, havde i 1930’ernes og -40’ernes England stor succes med at træne deres eget personale på ventilationsfabrikken Tack Air Conditioning i salgsfremmende teknikker. Succesen rygtedes, og i 1948 etablerede de to brødre The TACK School of Salesmanship.
Nu kunne alle interesserede få glæde af træningen, der var jordnær og praktisk og som førte rigtig fine resultater med sig. Og filosofien er fortsat den samme den dag i dag: Medarbejderne er en virksomheds vigtigste ressource. De skal plejes, udfordres og videreuddannes, så de trives bedst muligt – til glæde og gavn for alle.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved