Telefonmarketing

Et kursus i telemarketing hos TACK giver bedre kommunikation og kundeservice for hele virksomheden.

Telefonmarketing er mere end blot at sælge over telefonen. Professionel telefonbetjening er god service og betyder rigtig meget for en virksomheds identitet og profil udadtil.

I al kontakt både ind- og udgående hos danske virksomheder og organisationer er telefonen og telefonmarketing et væsentligt medie, der ikke bør undervurderes.

Telefonen (telefonmarketing) er i dag et meget vigtigt supplement til kundens øvrige muligheder for at kontakte virksomheden f.eks. via e-mail, e-handelsportalen, chat, sms og fax.Kurser i telemarketing


Telefonmarketing kan bruges aktivt til traditionel kundeservice, som svar på produkt-, til pris- og leveranceforespørgsler, debitorrykning og reklamationer. I stigende omfang bruges telefonmarketing også til aktivt mersalg og fastholdelse af kunden, hvad enten kunden oprindeligt har anvendt eller ikke anvendt telefonen som kontaktmedie.

Udgående telefonisk kontakt i forbindelse med mødebooking, fastholdelse af kunder, opfølgning på testsalg, salg af ydelser, analyse og telemarketing er vigtige elementer i virksomhedens salgs- og markedsføringsstrategi.

Indgående telefonisk kontakt f.eks. til receptionen, kundeservice, ordreekspeditionen, callcenteret eller kontaktcenteret er desuden en enestående mulighed for at påvirke kunden positivt.Mere om TACK
TACK International findes i dag i 42 lande fordelt ud over hele kloden som fx Australien, Vietnam, Rusland, Brasilien, Nigeria og Indien. Også i Danmark er vi repræsenteret og har været det i mere end 40 år.
Det hele begyndte i 1948 i England, da brødreparret Tack etablerede The TACK School of Salesmanship. De havde længe haft stor succes med at salgstræne personalet på deres egen ventilationsfabrik, og nu skulle andre også have mulighed for at opnå samme strålende resultater. Og det har du også den dag i dag.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved