Teambuilding

Få styrket sammenholdet og motivationen på din arbejdsplads med et kursus i teambuilding hos TACK.

Tag dine medarbejdere og kolleger med på kursus i teamudvikling eller teambuilding hos TACK International. De bedste resultater nås nemlig i fællesskab, når alle på et team samarbejder og er bevidste om, hvad hver især bidrager med af såvel stærke som svage sider.
Når I vælger et arrangement med teambuilding hos os, får I et kursus, der er sammensat til lejligheden og dermed også adgang til al den ekspertise og alsidighed, der følger med vores nationale og internationale korps af teambuilding-instruktører.På et møde inden selve teambuilding-eventen, aftales det nærmere med instruktøren, hvad kurset skal indeholde.


Vores kurser i teambuilding veksler mellem foredrag, undervisning, gruppeøvelser, teamtræning og indøvelse. Kurset kan gennemføres optimalt med en vekselvirkning mellem at være indendørs og udendørs.

Teamudfordringer kan være mangeartede. Til at hjælpe dig, har TACK en stor værktøjskasse til at løse disse opgaver med. Ud over værktøjskassen, har vi et stærkt team af konsulenter, der alle har en baggrund fra vinderteams. De ved, hvad det vil sige at være en del af et velfungerende team, og hvad der skal til for at blive et vinderhold.

De løsningsmodeller, som vi kommer frem til i samarbejde med vores kunder, kan både være teoribaserede såvel som aktivitetsbaserede.


TACKs historie
Brødrene Alfred og George Tack havde i slutningen af 1930’erne stor succes med den salgsfremmende træning, som de gennemførte med de ansatte på deres ventilationsfabrik, Tack Air Conditioning. Rygtet om de fantastiske resultater, som træningen førte til, spredte sig hurtigt.
For at kunne tage sig af de mange henvendelser og efterkomme den stigende efterspørgsel udefra, stiftede brødrene i 1948 et selvstændigt træningsfirma, og The TACK School of Salesmanship var en realitet. I dag har TACK samarbejdspartnere i 42 lande – også i Danmark, hvor vi har været repræsenteret i mere end 40 år.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved