Teamudvikling

TACK International tilbyder kurser i teamudvikling. Læs mere om vores professionelle og effektive forløb her.

TACK International tilbyder kurser i teamudvikling. Dit team er allerede sammensat. I klarer jer måske rigtig godt, men I har et ønske om at kunne præstere yderligere. I vil gerne blive bedre til at udnytte alle de ressourcer, der ligger i teamet og blive mere bevidste om, hvad hver især bidrager med. Det kan vi hjælpe jer med.

Læs videre og reserver et møde, hvor vi definerer nærmere, hvad et kursus i teamudvikling kan få af betydning for dig og dit team.

Når I vælger et forløb med teamudvikling hos os, får I et kursus, der er sammensat til lejligheden og dermed også adgang til al den ekspertise og alsidighed, der følger med vores nationale og internationale korps af teamudvikling-instruktører.På et møde inden selve teamudviklings-seminaret aftales med instruktøren, hvad kurset skal indeholde.Vores kurser i teamudvikling veksler mellem foredrag, undervisning, gruppeøvelser, teamtræning og indøvelse. Kurset kan gennemføres optimalt med en vekselvirkning mellem at være indendørs og udendørs.

Teamudfordringer kan være mangeartede. Til at hjælpe dig, har TACK en stor værktøjskasse til at løse disse opgaver med. Ud over værktøjskassen har vi et team af konsulenter, der alle har en baggrund fra vinderteams. De ved, hvad det vil sige at være en del af et velfungerende team, og hvad der skal til for at blive et vinderhold.

Løsningsmodellerne, som vi kommer frem til i samarbejde med vores kunder, kan både være teoribaserede såvel som aktivitetsbaserede.Om TACK
TACK har i mere end 40 år udbudt kurser, uddannelsesforløb og foredrag på det danske marked. Virksomheden blev skabt i England i 1948 af brødrene Tack, der havde stor succes med deres salgsfremmende træning af personalet på deres egen ventilationsfabrik.
TACKs filosofi er nemlig den, at de mennesker, som er med til at skabe en virksomhed også samtidig er virksomhedens vigtigste ressource. Vi hjælper derfor mennesker til personlig succes og fremgang og sikrer på den måde, at både de og virksomheden samlet set når det/de ønskede mål.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved