Efteruddannelse

Leder du efter en efteruddannelse med professionelt og brugbart indhold? Tal med TACK - vi har flere gode forløb.

Efteruddannelse hos TACK

Efteruddannelse hos TACK henvender sig til alle i virksomheden, der løser opgaver inden for områderne salg, ledelse, service, telefonbetjening eller som føler et behov for personlig udvikling.

  • Bestil vores kursuskalender
  • Udfyld vores kontaktformular
  • Generelt om TACKs kurser og efteruddannelse

Hos TACK har efteruddannelse det formål at optimere udbyttet af de indsatser, der bliver gjort, og vil på den måde give et øjeblikkeligt afkast i form af tilfredse kunder, glade medarbejdere, større omsætning og ønsket dækningsbidrag.

Vælg din efteruddannelse inden for:

  • Salg
  • Ledelse
  • Personlig udvikling
  • Service & telefon
  • It

Vores ledelseskurser indbefatter blandt andet forandringsledelse, ledelsespsykologi, personalesamtaler og ledelse i praksis.

Salgskurserne har overskrifter som sales power, salgets psykologi, den erfarne sælger og professionelt salg.

Kurserne i it henvender sig kun til virksomheder og byder på undervisning og efteruddannelse i fx word, excell, acces og powerpoint.

Er du mere interesseret i personlig udvikling, har vi mange spændende forløb med fokus på dig og dine kompetencer og styrker/svagheder. Lær bl.a. mere om effektiv kommunikation med NLP, personlig power og stresshåndtering.

Derudover har vi TACK coachakademi, der henvender sig både til ledere og til medarbejdere, som er interesserede i at arbejde såvel med egen som andres udvikling.

Du kan altid kontakte os på 70 10 12 01 og blive rådgivet om, hvilket kursus der vil være det rigtige for dig.


TACKs historie

TACK blev etableret i England i 1948 af brødrene Alfred og George Tack, der længe havde haft stor succes med salgsfremmende træning af personalet på deres egen ventilationsfabrik. For at imødekomme den store efterspørgsel udefra, begyndte brødrene derfor at udbyde kurser og træning eksternt og på fuld tid.Lige siden har succesen bredt sig til hele verden. TACK International har samarbejdspartnere i 42 lande som fx Kenya, Kina, Tjekkiet, Brasilien, Bangladesh, Irland og Australien – og i Danmark også. Her åbnede vi allerede i 1960 en træningsafdeling i Falkoner Centret.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved