Kursus

Tilmeld dig et kursus hos TACK International - i fx salg, ledelse, it og personlig udvikling.

Et kursus hos TACK henvender sig til alle i virksomheden, der sidder med opgaver inden for områderne salg, ledelse, service, telefonbetjening eller som har behov for personlig udvikling.

Hos TACK har et kursus det formål at optimere udbyttet af de indsatser, der bliver gjort, og vil på den måde give et øjeblikkeligt afkast i form af tilfredse kunder, glade medarbejdere, større omsætning og rigtigt dækningsbidrag.


Vælg dit næste kursus inden for:

  • Salg
  • Ledelse
  • Personlig udvikling
  • Service & telefon
  • It

Vores ledelseskurser indbefatter blandt andet forandringsledelse, ledelsespsykologi, personalesamtaler og ledelse i praksis.

Salgskurserne har overskrifter som sales power, salgets psykologi, den erfarne sælger og professionelt salg.

Kurserne i it
henvender sig kun til virksomheder og byder på undervisning og efteruddannelse i fx word, excell, acces og powerpoint.

Er du mere interesseret i et kursus i personlig udvikling, har vi mange spændende forløb med fokus på dig og dine kompetencer og styrker/svagheder. Lær bl.a. mere om effektiv kommunikation med NLP, personlig power og stresshåndtering.

Derudover har vi TACK coachakademi, der henvender sig både til ledere og til medarbejdere, som er interesserede i at arbejde såvel med egen som andres udvikling.

Vi har åbne kurser, der giver dig mulighed for individuel kompetenceudvikling, ligesom du også kan få skræddersyet et kursus, der involverer hele eller dele af din virksomhed.

Du kan altid kontakte os på 70 10 12 01 og blive rådgivet om, hvilket kursus der vil være det rigtige for dig.


Om TACK

TACK har stor erfaring i at udvikle og gennemføre uddannelsesforløb, der er skræddersyet til den enkelte virksomheds særlige ønsker, mål og behov.Vi tror på, at det er muligt at fremme forretningen gennem personlig og professionel udvikling af medarbejderne. Det har været det helt centrale i TACKs filosofi lige fra starten i 1948 – og det er det stadig.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved