Retorik

Lær mere om retorik på kursus i præsentationsteknik hos TACK og få en bedre kommunikation med omverdenen.

Kunne du tænke dig at fremstå stærk og rolig foran en forsamling og med det rigtige kropsprog og god øjenkontakt få formuleret dit budskab klart og tydeligt igennem? Så skal du lære mere om retorik hos TACK. Det kan du eksempelvis på vores kursus i præsentationsteknik - sikker personlig fremtræden.

Her møder du professionelle og dedikerede undervisere og bliver forsynet med viden og værktøjer, som du kan gøre brug af med det samme i din hverdag.

Hvem henvender kurset i retorik sig til?

Kurset henvender sig til alle, der lejlighedsvist skal præsentere ideer, projekter eller varer for en forsamling. Kurset henvender sig til såvel den erfarne som den uerfarne taler, og de lærte teknikker i retorik kan både anvendes til store og små forsamlinger.

Typiske deltagere på vores kurser i retorik er sælgere, salgsledere, medarbejdere på reklame-bureauer, sekretærer, indkøbschefer, produktchefer, ledere, konsulenter og alle andre, der ønsker at styrke deres personlige gennemslagskraft, når de skal tale for en forsamling.

Udbytte

Du bliver i stand til at præsentere et emne eller en sag med overbevisning og få en forsamling til at lytte til dit budskab. Din personlige gennemslagskraft foran en gruppe mennesker vil blive styrket.

Indhold


  • Forberedelse og fastlæggelse af mål
  • Tænk kreativt, når du udarbejder dit indlæg
  • Sådan motiverer du dine tilhørere
  • Præsenter dine tanker logisk og naturligt
  • Brug af visuelle hjælpemidler
  • Sådan klarer du afbrydelser, spørgsmål og indvendinger uden at tabe tråden
  • Kropssprog og stemmeføring
  • Menneskelige relationer og kontakt til dit publikum
  • Personlig handlingsplan

Om TACK

TACK har stor erfaring i at udvikle og gennemføre uddannelsesforløb, der er skræddersyet til den enkelte virksomheds særlige ønsker, mål og behov.Vi tror på, at det er muligt at fremme forretningen gennem personlig og professionel udvikling af medarbejderne. Det har været det helt centrale i TACKs filosofi lige fra starten i 1948 – og det er det stadig.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved