Uddannelser

Tilmeld dig uddannelser hos TACK International og bliv klogere.

TACK Internationals uddannelser og kurser henvender sig til alle i virksomheden, der har opgaver inden for salg, ledelse, service, telefonbetjening eller som har behov for personlig udvikling.

TACKs uddannelser har til formål at optimere udbyttet af de indsatser, der bliver gjort og giver dermed et øjeblikkeligt afkast i form af tilfredse kunder, glade medarbejdere, større omsætning og godt dækningsbidrag.Vælg din uddannelse inden for:

  • Salg
  • Ledelse
  • Personlig udvikling
  • Service & telefon
  • It

Vores ledelseskurser indbefatter blandt andet forandringsledelse, ledelsespsykologi, personalesamtaler og ledelse i praksis.

Salgskurserne har overskrifter som sales power, salgets psykologi, den erfarne sælger og professionelt salg.

Kurserne i it henvender sig kun til virksomheder og byder på undervisning og efteruddannelse i fx word, excell, acces og powerpoint.

Er du mere interesseret i personlig udvikling, har vi mange spændende forløb med fokus på dig og dine kompetencer og styrker/svagheder. Lær bl.a. mere om effektiv kommunikation med NLP, personlig power og stresshåndtering.

Derudover har vi TACK coachakademi, der henvender sig både til ledere og til medarbejdere, som er interesserede i at arbejde såvel med egen som andres udvikling.

Du kan altid kontakte os på 70 10 12 01 og blive rådgivet om, hvilket kursus der vil være det rigtige for dig.


Åbne kurser og virksomhedskurser

Vi har åbne kurser, der giver dig mulighed for individuel kompetenceudvikling, ligesom du også kan få skræddersyet et kursus, der involverer hele eller dele af din virksomhed.

Om TACK

TACK har i mere end 40 år udbudt kurser, uddannelsesforløb og foredrag på det danske marked. Virksomheden blev skabt i England i 1948 af brødrene Tack, der havde stor succes med deres salgsfremmende træning af personalet på deres egen ventilationsfabrik.

TACKs filosofi er nemlig den, at de mennesker, som er med til at skabe en virksomhed også samtidig er virksomhedens vigtigste ressource. Vi hjælper derfor mennesker til personlig succes og fremgang og sikrer på den måde, at både de og virksomheden samlet set når det/de ønskede mål.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved