Uddannelser hos TACK

Tilmeld dig en uddannelse hos TACK International og nå dine mål.

TACK Internationals uddannelser og kurser henvender sig til alle i virksomheden, der har opgaver inden for salg, ledelse, service, telefonbetjening, marketing eller som har behov for personlig udvikling.

TACKs uddannelser har til formål at optimere udbyttet af de indsatser, der bliver gjort og giver dermed et øjeblikkeligt afkast i form af tilfredse kunder, glade medarbejdere, større omsætning og godt dækningsbidrag.
Dine muligheder

Hvis du er i tvivl om, hvilken retning du skal gå, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 10 12 01, hvor vi sidder klar til at rådgive dig.

Vælg din uddannelse indenfor områderne:

  • Salg
  • Ledelse
  • Personlig udvikling
  • Service, indkøb & telefon
  • Marketing

Ledelsesuddannelser

Vores uddannelser indenfor ledelse er for dig som står overfor at skulle blive leder, dig som er ny i lederrollen og dig som har været leder i mange år. Fælles for disse uddannelser er, at de giver dig konkrete redskaber til at skabe resultater gennem andre med høj motivation og fokus på udvikling for øje.

Se oversigten over dine muligheder indenfor ledelse her

Salgsuddannelser

Med salg som et af vores absolutte kerneområder, kan du hos TACK vælge imellem en bred vifte af salgsuddannelser. Uanset om du søger grundlæggende salgsteknikker eller mere strategiske redskaber, kan du finde den uddannelse der matcher dine behov.

Se oversigten over dine muligheder indenfor salg her

Udannelser i personlig udvikling

Er du mere interesseret i personlig udvikling, har vi mange spændende forløb med fokus på dig og dine kompetencer samt dine styrker og svagheder. Gennem et uddannelsesforløb i personlig udvikling får du redskaberne til at udnytte dit fulde potentiale og opnå større tilfredshed og glæde i din hverdag.

Se oversigten over dine muligheder indenfor personlig udvikling her

Udannelser i service, telefonservice/-salg og indkøb

Arbejder du indenfor områderne med service, telefonservice/-salg eller indkøb kan du være med til at styrke din virksomheds bundlinje og identitet gennem en praktiskorienteret uddannelse. Få redskaberne til at opbygge og vedligeholde kontakten med virksomhedens kunder, booke flere møder, få penge hjem fra skyldige debitorer og opnå de optimale indkøbsbetingelser.

Se oversigten over alle dine muligheder indenfor service, telefonservice/-salg og indkøb her

Marketinguddannelser

Arbejder du med marketing, kan du forbedre dine resultater gennem en uddannelse med fokus på både traditionel og digital markedsføring. Her får du redskaberne til at styrke virksomhedens konkurrenceevne og image gennem effektive markedsføringsindsatser.

Se oversigten over alle dine muligheder indenfor Marketing her

Åbne kurser, individuelle uddannelser eller skræddersyede virksomhedsforløb


Når du vælger TACK har du mulighed for at vælge lige præcis den løsning der passer dig.

De åbne kurser giver dig mulighed for at optimere dine kompetencer gennem et enkeltstående kursus, som afholdes over nogle få dage

De individuelle uddannelsesforløb er for dig, som ønsker et længerevarende forløb, som er specifikt målrettet til dine behov. Et uddannelsesforløb består af minimum 4 kurser, som du frit kan udvælge, og giver dig en vedvarende læringsproces med plads til løbende implementering. Derudover sparer du 20% på prisen, når du vælger et uddannelsesfoløb.

Er I flere i din virksomhed med samme udviklingsbehov, kan et skræddersyet virksomhedsforløb være den rette løsning for jer. Forløbet udvikles på baggrund af jeres udfordringer og kompetenceniveau og vil have fokus på de elementer, som kan hjælpe jer med at nå jeres mål.

Kontakt os gerne på tlf. 70101201, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tage en snak om dine muligheder.


Om TACK


TACK har i mere end 40 år udbudt kurser, uddannelsesforløb og foredrag på det danske marked. Virksomheden blev skabt i England i 1948 af brødrene Tack, der havde stor succes med deres salgsfremmende træning af personalet på deres egen ventilationsfabrik.
TACKs filosofi er nemlig den, at de mennesker, som er med til at skabe en virksomhed også samtidig er virksomhedens vigtigste ressource. Vi hjælper derfor mennesker til personlig succes og fremgang og sikrer på den måde, at både de og virksomheden samlet set når det/de ønskede mål.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved