Videreuddannelse

Meld dig eller din virksomhed til videreuddannelse hos TACK International - og bliv klogere.

Videreuddannelse kan være mange ting. Inden du beslutter dig for, hvilken form for videreuddannelse, der er den rette for dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på 70 10 12 01 eller på e-mail-adressen info@tack.dk. Vi hjælper dig gerne med at kortlægge virksomhedens behov og finde frem til, hvilke af vores kurser I ville have mest glæde af.Metode

Vi underviser efter gennemprøvede metoder, der sikrer, at du opnår færdigheder, som kan anvendes umiddelbart efter din videreuddannelse. Vores undervisere er alle meget dedikerede og yderst professionelle.

Firmakurser

Vores firmakurser kan tilrettes, så de tager udgangspunkt i cases og opgaver, som findes i medarbejdernes dagligdag. Vi kan afholde kurserne ude i jeres virksomhed på vores mobile kursusudstyr, så jeres transporttid og omkostninger minimeres.

Vælg mellem videreuddannelse inden for følgende hovedkategorier

  • Salg
  • Ledelse
  • Personlig udvikling
  • Service & telefon
  • It

Under de forskellige hovedkategorier finder du en række forskellige spændende forløb som fx forhandlingsteknik, projektledelse, personlig effektivitet, kundeservice og salg pr. telefon, samt word, excell og power point.

Videreuddannelse kan opbygges som individuelle forløb via vores åbne kursuspakker eller matches virksomhedens behov.


Om TACK

Brødrene Alfred og George Tack havde i slutningen af 1930’erne stor succes med den salgsfremmende træning, som de gennemførte med medarbejderne på deres ventilationsfabrik, Tack Air Conditioning. Rygtet om de fantastiske resultater, som træningen førte med sig, spredte sig hurtigt. Også uden for ventilationsfabrikken.For at kunne tage sig af de mange henvendelser og efterkomme den stigende efterspørgsel stiftede brødrene i 1948 et selvstændigt træningsfirma, og The TACK School of Salesmanship var en realitet. I dag har Tack samarbejdspartnere i 42 lande - også i Danmark, hvor vi har været repræsenteret i mere end 40 år

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved