Kontakt os i dag, og hør nærmere om, hvordan Hardeep og TACK kan bidrage til jeres succes som organisation."/>

Foredrag med Hardeep Dhanjal

Kunne du bruge et skud ny inspiration eller motivation, så har du nu en usammenlignelig mulighed for at få leveret et foredrag af ingen ringere end en af Danmarks fedeste inspirations- og motivationsspeakere, Hardeep Dhanjal.

Hardeep har en helt særlig evne til at styrke menneskers mentale kontrol og følelsesmæssige balance, så vejen bliver banet for at kunne skabe positive forandringer i virksomheder såvel som for individer.

Det har bragt ham vidt omkring for at hjælpe både store nationale og internationale organisationer, der alle har anerkendt Hardeeps evne til at skabe værdi igennem medarbejderne.

Foredragene er altid tilpasset jeres specifikke behov og den verden, I befinder jer i, ud fra en målsætning om at sikre det bedst mulige resultat, der kan skabe ønskede og varige effekter for jer.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om, hvordan Hardeep og TACK kan bidrage til jeres succes som organisation.

4 foredragseksempler

Alle foredrag bliver tilpasset til den enkelte kunde ud fra en samtale med og efterfølgende analyse af den pågældende organisation, dens behov og dens ønsker.

Det er dit liv, dit eneste liv


De fleste af os har en drøm, vi ønsker at indfri – men hvordan gør vi det? Mod og selvindsigt er to afgørende elementer.

Dette foredrag, som tager udgangspunkt i Hardeeps egen personlige historie, handler om, hvor vigtigt det er at forfølge sine drømme i livet, og hvordan du kan opstille mål for at nå dem – og samtidig sikre dig at du opfylder dem!

Det handler om, hvordan du udnytter dit fulde potentiale, og hvor afgørende det er i denne sammenhæng, at du erkender, hvor specielt og unikt livet er, og hvad du reelt kan udrette ved at forfølge dine drømme.

Det beskriver Hardeep undervejs i foredraget med en masse spændende eksempler på, hvordan du selv kan tage ansvar for og bestemme over dit liv, og hvordan du undgår at lade dine overbevisninger hæmme dig, når du skal opnå dine drømme.

Det kræver ikke mindst, at du er villig til at kæmpe for at nå dine mål, hvilket Hardeep begyndte på allerede i skoletiden, da han gerne ville færdiggøre en uddannelse og føle sig accepteret. Senere hen kæmpede han en indædt kamp for at få succes i den indiske musikbranche, hvilket han lykkedes med, men han blev i samme ombæring snydt og ramte derefter bunden, så han måtte kæmpe sig tilbage.

Hardeep valgte efterfølgende at udnytte sine kompetencer på en helt anderledes måde ved at holde foredrag, som har indeholdt både historier, personlige fortællinger, publikumsinddragelse og rap. En time sammen med Hardeep er en kilde til inspiration, hvor du oplever både livsvisdom, engagement og et ønske om at gøre en positiv forskel i dit liv.

Hardeep Dhanjal - foredrag - TACK

Den menneskelige faktor!


For at få succes er du nødt til at have viljen til at opnå den, og det er uanset, om du er medarbejder eller leder. Løn skal ikke være din eneste motivationsfaktor; du skal have et oprigtigt ønske om at gøre dit eget team til det bedste, og du skal samtidig have forståelse for, at du som individ har et ansvar for det endelige resultat.

Med dette foredrag har du mulighed for at give dine medarbejdere eller kollegaer et enestående motivationsboost, som i den grad kan mærkes. Hardeep Dhanjal kan inspirere som ingen andre, og med sin rendyrkede passion og smitsomme energi giver han sine tilhørere en solid energiopladning med både motivation, inspiration og livskraft.

Alt eller intet! (Unstoppable)


Ingen forlader upåvirket dette fantastiske foredrag, som er forfattet med elitesport og high performance-ledelse in mente. Det er en vild og intens oplevelse, der sætter fokus på ”prisen”, som skal betales for at blive en af de bedste inden for sit respektive felt. Du vil her bl.a. blive inspireret af Hardeeps personlige livserfaringer fra tiden op til, at han gik nummer 1 på hitlisterne i Indien efter 12 års målrettet dedikation og slid.

Herudover fortæller Hardeep om, hvordan han på så få år formåede at blive kåret som toppen af poppen blandt Danmarks bedste foredragsholdere, og hvilke beslutninger du generelt er nødt til at tage for at nå det højeste niveau. Du vil desuden høre om, hvad det egentlig vil sige at have sult, at være besat af en vision og at have tilstrækkelig dedikation og disciplin til at realisere din vision.

Endelig kommer Hardeep ind på selve forståelsen af den uundgåelige ”kamp” for at nå et mål, og hvordan du som menneske kan opbygge en ganske stor selvtillid alene ved hjælp af hårdt arbejde og et konstant fokus på at udvikle sig og blive endnu bedre.


Det er aldrig for sent!


Dette er foredraget for alle dem som føler, at de på den ene eller anden måde ”sidder fast” i livet. Foredraget vil inspirere dig til, hvordan du lettere kan give slip på dine negative tanker, analysere dine tankemønstre og vurdere hvorvidt dine handlinger enten gavner eller skader din aktuelle situation.

Herudover vil du få indsigt i, hvad det vil sige at sætte sig fri af negativ energi, hvordan du finder den ægte styrke inden i dig selv, og hvordan du tackler den proces, du uomtvisteligt skal igennem for at ændre på din situation.

Hardeep tager her udgangspunkt i sin egen udvikling fra en rodløs, utilpasset ung til en succesfuld musiker og foredragsholder, og han bruger på den måde sig selv som et levende eksempel til at underbygge teorien, hvilket på en og samme gang puster liv i foredraget og tilfører både følelse og praktisk anvendelighed, så alle deltagere får de rigtige forudsætninger for at kunne ændre på deres egen situation.


Foredrag med Hardeep Dhanjal - TACK

Hvem er Hardeep


Hardeep har formidlet sine budskaber til og inspireret nogle af de største organisationer i Danmark, og også i udlandet har hans indsigt været stærkt eftertragtet på grund af hans evne til at styrke samtlige niveauer og funktioner i en organisation.

Med sit velafrundede kompetencesæt skaber Hardeep positive forandringer i organisationer igennem de pågældende medarbejdere, og hans arbejde med menneskers mentale tilstand og indstilling er med til at styrke det menneskelige fundament, som er grundlaget for succes i enhver virksomhed.

Hardeep har en helt igennem unik evne til at trænge ind til folk og virkelig nå de mennesker, han står overfor. Det er også forklaringen på hans succes, og hvordan han evner at styrke andre menneskers tro på dem selv, og at de kan lykkes med de mål, de sætter sig for.

Hvem er Hardeep Dhanjal - TACK

Vil du høre mere om mulighederne for et foredrag med Hardeep? Ring til os på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved