Tilbudsgivning til det offentlige

Højere win-rate med færre omkostninger


På et praktisk og interaktivt to-dagskursus belyses de vigtigste elementer i arbejdet med tilbudsgivning til det offentlige. Du vil lære de grundlæggende værktøjer samt få indblik i, hvilke områder der vægtes vigtigst, når valget af en kommende leverandør træffes.

Du bliver bedre til at udvikle det vindende tilbud. Dette sker v.h.a. af redskaber som styrker din vurdering af potentialet i det enkelte udbud, evnen til at projektlede din virksomheds tilbudsgivning og ramme rigtigt i forhold til kundens tildelingskriterier.


Hvem henvender kurset sig til?

Alle som beskæftiger sig med det offentlige marked i salgs-, markedsførings og tilbudsansvar. Tilbudsgivning er en nødvendighed på det offentlige marked og en større effektivitet er derfor guld værd.

Typiske deltagere er personer med salgs- og tilbudsansvar i forhold til det offentlige marked.

Indhold

  • Introduktion til offentligt udbud
  • Beslutningsprocesser ved offentlige udbud
  • De grundliggende modeller i effektiv bid-management
  • Tildelingskriterierne – læse de skrevne og uskrevne
  • De rigtige fravalg
  • Struktur på processerne
  • Det korrekte sprog
  • Sådan disponeres tilbuddet
  • Management Summary

Udbytte

Kurset giver dig en systematisk metode for effektiv tilbudsgivning samt nogle enkle processer og redskaber, som du efterfølgende kan implementere i egen organisation.

Du bliver trænet i metoderne via præsentationer, et gennemprøvet modelapparat, cases og en praktisk tilgang til de offentlige udbudsregler. Du vil efterfølgende spare tid i jeres tilbudsproces samt øge succesraten på de tilbud du afsender.

Om TACK

TACK har i mere end 40 år udbudt kurser, uddannelsesforløb og foredrag på det danske marked. Virksomheden blev skabt i England i 1948 af brødrene Tack, der havde stor succes med deres salgsfremmende træning af personalet på deres egen ventilationsfabrik.

TACKs filosofi er nemlig den, at de mennesker, som er med til at skabe en virksomhed også samtidig er virksomhedens vigtigste ressource. Vi hjælper derfor mennesker til personlig succes og fremgang og sikrer på den måde, at både de og virksomheden samlet set når det/de ønskede mål.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved