"Bliv effektiv i Outlook"

Stikker din mailboks jævnligt af? Spilder du tid på at lede efter mails og informationer? Har du mistet overblikket over dine opgaver? Er du træt i hovedet og lav på energi, når du lukker Outlook og skal hjem?

I takt med det stigende pres på erhvervslivet, bliver mange medarbejdere pålagt flere opgaver. Derfor er effektivisering af vores arbejdsgange vigtigere end nogensinde før. TACKs søsterselskab TMI (Time Manager International), har gennem de seneste 40 år arbejdet med personlig produktivitet og du har nu igennem TACK muligheden for at tilmelde dig TMI’s kursus ”Bliv effektiv i Outlook”. Kurset giver dig de værktøjer samt den indsigt og forståelse, der skal til for at øge din egen personlige produktivitet ved hjælp af Outlooks funktioner. Sammen med TACKs kursus i Personlig effektivitet vil dette være et optimalt skridt mod en effektiv hverdag.

TMI har gennem de seneste 10 år trænet medarbejdere fra Microsoft i at kombinere koncepterne på området personlig produktivitet med de fantastiske muligheder, der ligger i Outlook-applikationen. Dermed vil du få udbytte af TMIs store erfaring på området samt deres tætte samarbejde med Microsoft, som har haft fokus på at gøre MS OutlookTM til et effektivt implementeringsværktøj for TMIs velrenommerede og gennemtestede Time ManagementTM -principper.

Se datoer for de åbne kurser her. Tilmelder du dig selv inden 1. juli, kan du uden beregning få en kollega med på samme hold.
(Tilbuddet kan ikke kombineres med i forvejen gældende aftaler)

Er du interesseret i et virksomhedstilpasset kursus, giver vi dig også gerne et fordelagtigt tilbud på dette.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved