Værdibaseret ledelse

Kurser og processor omkring værdiledelse og den værdibaserede organisation


Værdibaseret ledelse drejer sig i korte træk om at forstå og beskrive det grundlæggende og væsentlige i organisationen. Værdibaseret ledelse drejer sig ikke kun om forandring men i høj grad om at finde det, der i forvejen fungerer rigtigt det, der skal bygges videre på og vi gerne vil opnå.
Vi står over for en generation, der søger værdier og ledere, der forstår værdibaseret ledelse. Værdier, der giver frihed til at handle og ikke regler og heraki, der begrænser og gør dagligdagen kedelig og ensformig. Værdier fortæller os, hvad der er rigtigt og forkert, godt eller skidt og hvad der kan bruges eller ikke kan bruges. Værdibaseret ledelse motiverer, engagerer, fastholder og tiltrækker medarbejdere, der skaber resultater af lyst.
"Medarbejderne er ikke interesserede i bare at arbejde et sted for at tjene penge. De er interesserede i at være et sted, hvor de kan ranke ryggen og sige: "Her er vi, vi er dygtige, vi er kompetente, vi er engagerede." Så tingene hænger tæt sammen. Hvis man løser kundernes behov fornuftigt og i øvrigt tænker på sine omkostninger og processer, kommer indtjeningen sådan set af sig selv."

Ordførende direktør Peter Straarup, Danske Bank.

Processen for skabelsen af en værdibaseret organisation og indførelse af værdibaseret ledelse:


1. Skab værdier, der harmonerer med virksomhedens vision
2. Markedsfør værdierne og processen i hele virksomheden
3. Klæd ledelsen på – værdibaseret ledelse
4. Bring værdierne i spil – skab forståelse og ejerskab
5. Implementer værdierne i dagligdagen – fra teori til praksis
6. Følg op, fjern undskyldninger og byg videre
7. Mål på organisationen og ledelsens evner
8. Udfordre visionen og værdierne


Hvorfor arbejde med værdier og værdibaseret ledelse?


Gennem værdibaseret ledelse bliver medarbejderne bevidstgjort og tager ansvar for handlinger, metoder og produktivitet og kvalitet. At lede med udgangspunkt i valgte værdier er en måde at udfordre det traditionelle og automatikken blandt dine medarbejdere og få dem til at udfordre deres dagligdag og skabe positiv forandring. Forandringer, der skaber resultater, hvilket også fremgår af Ledernes hovedorganisations analyse.I kursusoversigterne finder du beskrivelser af de forskellige kurser og de sammensatte forløb. Herunder kan du også bestille yderligere informationer om de kurser, som du finder interessante og relevante for dig. Værdibaseret ledelse og værdibaseret organisation er også en naturlig overskrift for et virksomhedskursus, hvor kurset skræddersyes til din organisation og aktuelle behov.

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, og ønsker du rådgivning, kan du kontakte din konsulent hos TACK og få vejledning om hvilket kursus, der er det rigtige for dig og din organisation.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved