Vilkår ved tilmelding til TACKs åbne kurser

For at du kan få størst mulig sikkerhed for afholdelse af vores kurser, har vi nogle vilkår, som er gældende ved tilmelding af åbne kurser hos TACK.

Du kan læse vores vilkår nedenfor. Her kan du finde information omkring kursusafmelding, kursusflytning, betaling m.v.

Hvis du har spørgsmål til betingelserne ved tilmelding eller du ønsker hjælp til din tilmelding, er du altid velkommen til at kontakte os på 70101201, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Afmelding

Ved tilmelding til TACKs åbne kurser, kan du frit og uden beregning melde fra indtil 6 uger før kursusstart.
Ved afmelding indenfor 6 uger til kursusstart betales fuld listepris samt eventuelle internatomkostninger.

Flytning

Hvis du ønsker at flytte din kursusplads fra et tidspunkt til et andet, kan dette lade sig gøre mod et gebyr på 50% af listeprisen plus eventuelle internatomkostninger. Dvs. du betaler fakturaen for kurset, du ønsker at flytte fra, og tilmelder dig et nyt hold til 50% af kursets listepris. Tilmeldingen til det nye hold er bindende efter de almindelige vilkår, når der er 6 uger til kursusstart. Dog kan flytning af en kursusplads kun ske én gang. Ved flytning nr. 2 betales fuld listepris.

I stedet for afmelding eller flytning kan man altid lade en kollega overtage ens plads på kurset*. Dette tilbud er gældende indtil 24 timer fra kontakten til TACK, hvor meddelelse om afmelding eller flytning er givet.

*) Hvis der er tale om et uddannelsesforløb (fire eller flere kurser sat sammen til samme deltager) afhænger det af kursets indhold, hvorvidt pladsen kan erstattes af en kollega. Såfremt det er muligt, betales differencen svarende til den rabat, som uddannelsesforløbet udløste ved køb.

Uddannelsesforløb

På uddannelsesforløb (fire eller flere kurser sat sammen til samme deltager) ydes 20% rabat på det totale beløb. Rabatten udløses i forbindelse med de sidste kurser i forløbet. Der ydes ikke yderligere rabat ud over de 20%.

Betalingsbetingelser

Faktura for kurset fremsendes automatisk 5 uger før afholdelse og forfalder til betaling 14 dage efter fakturadato.
Uddannelsesforløb faktureres af 2 omgange, hhv. 5 uger før første kursus og 5 uger før tredje kursus.

Internatkurser

Der må påregnes yderligere omkostninger til ophold og forplejning. Beløbet afregnes med TACK, som fremsender faktura.

Forbehold

For at du som deltager skal få maksimalt udbytte af vores kurser, er deltagerantallet begrænset på alle TACKs kurser. Vi forbeholder os dog retten til at aflyse et kursus, hvis det skønnes, at et for lille deltagerantal ikke vil give den enkelte deltager det optimale kursusudbytte.
Endvidere forbeholder vi os retten til at ændre kursussted indenfor en radius af 30 km fra det i kursuskalenderen angivne kursussted.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved