Vind kontrakten til det offentlige før udbuddet

Nytænk din markedsføring og salg med b2g-presale


Langt de fleste udbud vindes før der er skrevet en eneste linje af udbudsmaterialet – presale er med andre ord en vinderdisciplin i det offentlige.

Kurset giver dig metoderne og best-practices for en systematisk bearbejdning af kunderne før selve udbuddet. Igennem træning og teori vil du få redskaber til et struktureret og præcist forarbejde, som styrker dine vinderchancer. Øge jeres hit-rate på tilbud via værktøjer og viden om udbudsprocessen samt de grundlæggende modeller og tanker bag b2g-presale.
Hvem henvender kurset sig til?

Personer der har arbejdet med salg til det offentlige og ønsker en højere hitrate på deres nuværende tilbudsgivning – og har viljen til en bevidst og struktureret til gang til det indledende udbudsforløb.

Typiske deltagere er salgs-, marketing- og markedschefer, key account managers og tilbudskonsulenter og andre med salgsansvar.

Indhold

  • Introduktion til presale
  • Værdien af presale
  • Kend det offentliges valgkriterier
  • Hvorfor, hvordan og hvornår?
  • De grundliggende modeller og tanker bag b2g-presale
  • Dialog med kundens købscenter og beslutningstagere
  • Vælg rigtigt fra værktøjskassen – hvad der virker og ikke virker?
  • Praktisk og interaktiv case baseret på virkelighedsnære presale-udfordringer


Udbytte

På et praktisk og interaktivt heldagskursus belyses et af vigtigste emner indenfor b2g-strategi og markedsføring – nemlig en effektiv presale-organisering.

Du vil lære de basale presales-værktøjer at kende og høre, hvad der gør de bedste danske virksomheder bedre på dette felt.
Om TACK

TACK har i mere end 40 år udbudt kurser, uddannelsesforløb og foredrag på det danske marked. Virksomheden blev skabt i England i 1948 af brødrene Tack, der havde stor succes med deres salgsfremmende træning af personalet på deres egen ventilationsfabrik.

TACKs filosofi er nemlig den, at de mennesker, som er med til at skabe en virksomhed også samtidig er virksomhedens vigtigste ressource. Vi hjælper derfor mennesker til personlig succes og fremgang og sikrer på den måde, at både de og virksomheden samlet set når det/de ønskede mål.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved