Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Virksomhedskurser

Søger din virksomhed fælles kompetenceudvikling, så er et skræddersyet kursus eller en tilpasset uddannelse det rette valg. Her tages udgangspunkt i jeres aktuelle behov, niveau og opgaver.

Kurser og uddannelser skræddersyet til din virksomhed

TACK har stor erfaring med at udvikle og gennemføre uddannelsesforløb, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov. De skræddersyede virksomhedskurser vil ofte tage udgangspunkt i deltagernes kompetenceniveau, deres forestående arbejdsopgaver samt virksomhedens behov og værdier.

Du har mulighed for at få skræddersyet et virksomhedskursus, der kan udvikles til alt fra én person til flere tusinde, og det kan desuden være en enkeltstående opgave eller en service, der strækker sig over flere år.

Vi ved først, hvordan jeres skræddersyede virksomhedskursus skal se ud, når vi sammen har klarlagt præmisser og behov, så ring til os på 70101201 for at aftale et uforpligtende møde.

 

Træning - i klasserum og virtuelt 

Dit skræddersyede uddannelsesforløb vil gøre brug af nøjagtig de undervisningsformer, der vil passe dig, din organisation og jeres situation bedst. Det kan for eksempel bestå af klasserumstræning, virtuel træning eller en kombination af begge.

 

Implementering i fokus

Alle uddannelsesforløb tager udgangspunkt i TACKS filosofi "Learn it today – Use it tomorrow", som skal sikre, at den læring deltagerne bliver præsenteret for på deres forløb er nem at omsætte til konkret handling i hverdagen. Det sker bl.a. gennem praktiske øvelser, sparring før og efter forløbet og handlingsplaner. 

Før

For at sikre, at designet af kurset eller uddannelsen opfylder behovene og forventningerne, gennemføres der inden forløbets start en forfase. Denne forfase kan være interview med udvalgte medarbejdere, samkørsel med sælgere, kompetencemåling, mystery shopping, værdiafklaring, lederseminar eller lign.

Under

Når selve kurset eller uddannelsen gennemføres, vil der være en løbende kontakt mellem din virksomhed og TACK. Ofte vil der være aftalt opfølgningsmøder, hvor TACK giver en status på forløbet, herunder evaluering, feedback fra deltagerne og forslag til fremtidige udviklingsområder for medarbejderne eller virksomheden.

Efter

Vi lægger hos TACK utroligt stor vægt på, at kursus- og uddannelsesforløb har en konkret og vedvarende effekt. For at sikre, at den enkelte deltager anvender og husker de tillærte kompetencer og i tillæg arbejder videre med deres personlige handlingsplan, er der efterfølgende mulighed for at gennemføre f.eks. coaching, mentoring eller e-learning.

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.