Virksomhedskurser

Skræddersyet til din virksomhed - Klasserum & virtuelt


TACK har stor erfaring med at udvikle og gennemføre uddannelsesforløb, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov. De specialdesignede virksomhedskurser vil ofte tage udgangspunkt i deltagernes kompetenceniveau, deres forestående arbejdsopgaver samt virksomhedens behov og værdier.

Du har mulighed for at få specialdesignet et virksomhedskursus, der kan udvikles til alt fra én person til flere tusinde, og det kan desuden være en enkeltstående opgave, eller en service der strækker sig over flere år.

Vi ved først, hvordan jeres specialdesignede virksomhedskursus skal se ud, når vi sammen har klarlagt præmisser og behov, så ring til os på 70101201 for at aftale et uforpligtende møde.

Træning – i klasserum og virtuelt


Dit specialdesignede uddannelsesforløb vil gøre brug af nøjagtig de undervisningsformer, der vil passe dig, din organisation og jeres situation bedst. Det kan for eksempel bestå af klasserumstræning, virtuel træning eller en kombination af begge.

Implementering i fokus


Alle uddannelsesforløb tager udgangspunkt i TACKS filosofi Learn it today – use it tomorrow, som skal sikre, at den læring deltagerne bliver præsenteret for på deres forløb er nem at omsætte til konkret handling i hverdagen. Det sker bl.a. gennem praktiske øvelser, sparring før og efter forløbet og handlingsplaner. Du kan læse mere om TACKs læringsfilosofi her.
Virksomhedskurser - TACK - Form

Før
For at sikre at designet af uddannelsen opfylder behovene og forventningerne, gennemføres der inden forløbets start en forfase. Denne forfase kan være interview med udvalgte medarbejdere, samkørsel med sælgere, kompetencemåling, mystery shopping, værdiafklaring, lederseminar eller lign.

Under
Når selve kurset gennemføres, vil der være en løbende kontakt mellem din virksomhed og TACK. Ofte vil der være aftalt opfølgningsmøder, hvor TACK giver en status på forløbet, herunder evaluering, feedback fra deltagerne og forslag til fremtidige udviklingsområder for medarbejderne eller virksomheden.

Efter
Vi lægger hos TACK utroligt stor vægt på, at kursusforløb har en konkret og vedvarende effekt. For at sikre at den enkelte deltager anvender og husker de tillærte kompetencer og i tillæg arbejder videre med deres personlige handlingsplan, derfor er der efterfølgende mulighed for at gennemføre f.eks. coaching, mentoring eller e-learning.

© 2016 TACK International. All rights reserved