Virksomhedskurser

- Skræddersyet til din virksomhed


TACK har stor erfaring i at udvikle og gennemføre uddannelsesforløb, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov. Uddannelsesforløbet vil ofte tage udgangspunkt i den øjeblikkelige opgave, deltagernes kompetenceniveau og virksomhedens værdier.

Du har mulighed for at få skræddersyet et uddannelsesforløb, der er udviklet til alt fra én person til flere tusinde - det kan være en enkeltstående opgave, og det kan strække sig over flere år.

Er du i tvivl om hvordan jeres skræddersyede uddannelse skal se ud, er du altid velkommen til at kontakte os på 70101201, så vi kan aftale et møde.
Før
For at sikre at programmet for uddannelsen passer fuldstændig til behovet, gennemføres der, inden forløbets start, en forfase. Denne forfase kan være interview med udvalgte medarbejdere, samkørsel med sælgere, kompetencemåling, mystery shopping, værdiafklaring, lederseminar m.m.

Under
Når selve forløbet gennemføres, vil der være en løbende kontakt mellem din virksomhed og TACK. Ofte vil der være aftalt opfølgningsmøder, hvor TACK giver en status på forløbet, herunder evaluering, feedback fra deltagerne og forslag til fremtidige udviklingsområder for medarbejderne eller virksomheden.

Efter
Det er vigtigt, at kursusforløb har en vedvarende effekt. For at sikre at den enkelte deltager også anvender og husker de tillærte kompetencer og arbejder videre med deres personlige handlingsplan, anbefaler vi, at der f.eks. efterfølgende gennemføres coaching, mentoring eller e-learning.

Afhold dit kursus i hjertet af Østerbro


Planlægger du og din virksomhed et uddannelsesforløb, og mangler I et sted at afholde det? TACK tilbyder leje af kursuslokaler placeret tæt ved Trianglen på Østerbro i København. Lokalerne er stilrene og indbydende med masser af albuerum og plads til blandt andet gruppearbejde. De kan rumme op til cirka 25 kursusdeltagere, og har I behov for hjælp til forplejning, hjælper vi også gerne med dette.

Prisen for lokaleleje en dag er kr. 250,- pr. deltager.
Prisen for lokaleleje en dag inkl. forplejning er kr. 395,- pr. deltager.

Vi kommer selvfølgelig også gerne til jer, hvad enten I er placeret på Sjælland, Fyn, Jylland eller et andet sted i landet.
© 2016 TACK International. All rights reserved