Virksomhedskurser

- Skræddersyet til din virksomhed


TACK har stor erfaring med at udvikle og gennemføre uddannelsesforløb, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov. De specialdesignede virksomhedskurser vil ofte tage udgangspunkt i deltagernes kompetenceniveau, deres forestående arbejdsopgaver samt virksomhedens behov og værdier.

Du har mulighed for at få specialdesignet et virksomhedskursus, der kan udvikles til alt fra én person til flere tusinde, og det kan desuden være en enkeltstående opgave, eller en service der strækker sig over flere år.

Vi ved først, hvordan jeres specialdesignede virksomhedskursus skal se ud, når vi sammen har klarlagt præmisser og behov, så ring til os på 70101201 for at aftale et uforpligtende møde.
Før
For at sikre at designet af uddannelsen opfylder behovene og forventningerne, gennemføres der inden forløbets start en forfase. Denne forfase kan være interview med udvalgte medarbejdere, samkørsel med sælgere, kompetencemåling, mystery shopping, værdiafklaring, lederseminar eller lign.

Under
Når selve kurset gennemføres, vil der være en løbende kontakt mellem din virksomhed og TACK. Ofte vil der være aftalt opfølgningsmøder, hvor TACK giver en status på forløbet, herunder evaluering, feedback fra deltagerne og forslag til fremtidige udviklingsområder for medarbejderne eller virksomheden.

Efter
Vi lægger hos TACK utroligt stor vægt på, at kursusforløb har en konkret og vedvarende effekt. For at sikre at den enkelte deltager anvender og husker de tillærte kompetencer og i tillæg arbejder videre med deres personlige handlingsplan, derfor er der efterfølgende mulighed for at gennemføre f.eks. coaching, mentoring eller e-learning.

Afhold dit kursus i hjertet af Østerbro


Planlægger du og din virksomhed et uddannelsesforløb, og mangler I et sted at afholde det? TACK tilbyder leje af kursuslokaler placeret tæt ved Trianglen på Østerbro i København. Lokalerne er stilrene og indbydende med masser af albuerum og plads til blandt andet gruppearbejde. De kan rumme op til cirka 25 kursusdeltagere, og har I behov for hjælp til forplejning, hjælper vi også gerne med dette.

Prisen for lokaleleje en dag er kr. 250,- pr. deltager.
Prisen for lokaleleje en dag inkl. forplejning er kr. 395,- pr. deltager.

Vi kommer selvfølgelig også gerne til jer, hvad enten I er placeret på Sjælland, Fyn, Jylland eller et andet sted i landet.
© 2016 TACK International. All rights reserved