Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

HORISONT

Tag på kursus med TACK i Aarhus og nyd de naturskønne omgivelser på HORISONT Hotel & konferencecenter

TACK Kursuslokation: Horisont konferencecenterTACK Kursuslokation: Horisont konferencecenter

Om HORISONT

I det nordlige Aarhus ligger Hotel og konferencecenter HORISONT placeret i den naturskønne Egådal. På HORISONT har du frit udsyn til naturen, som aktivt kan tages i brug til en gåtur, et havespil eller afslapning, Omgivelserne i og omkring HORISONT indbyder til i den grad til fordybelse og indsigt.

Undervisningslokalerne såvel som værelserne er lyse og moderne indrettet. Der er mulighed for at lave kaffe/the på alle værelser, ligesom alle værelser har TV og gratis Wi-fi- Du parkerer nemt udenfor hotellet, hvor der tilbydes gratis parkering og opladerstandere til elbiler.

Restaurant Höst, som er hotellets restaurant, serverer sund, fantasifuld og velsmagende mad med fokus på årstidens råvarer og lokale leverandører.

HORISONT ligger i det nordlige Aarhus i det innovative område Agro Food Park. Du kommer let hertil enten med bil, bus eller letbane.

Adresse:

HORISONT
Agro Food Park 10
8200 Aarhus N
Tlf.: +45 7020 8810

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.