Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

KolleKolle

Nyd dit åbne kursus på KolleKolle i Værløse nord for København

KolleKolle kursuslokation: Kursister ved bordKolleKolle kursuslokation: Kursister ved bord

Om KolleKolle

KolleKolle ligger i et naturskønt område tæt på både Furesøen og Nørreskov. Hotellet giver ro og tryghed til at kunne koncentrere sig om kurset og skaber det nødvendige rum.

Mødelokaler og grupperum er indrettet til formålet og der er lagt vægt på komfort, plads og kvalitet. Der findes desuden bibliotek på 1. sal med en fantastisk udsigt over Furesøen, pejsestue med bar samt en anerkendt og rost restaurant, hvor menuen bliver udskiftet hver måned, for at arbejde med de råvarer, som er i sæson. Vigtigst af alt, er det kompetente hold af medarbejdere man som gæst møder på KolleKolle.

Hotellet ligger på en særdeles attraktiv beliggenhed og der er rig mulighed for at lave aktiviteter i den smukke natur. Tag på en Walk&Talk, en gåtur eller løbetur, tag på sejltur på Furesøen eller lav samarbejdsøvelser på græsplænen. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser.

Hotellet ligger 5 mins kørsel fra Værløse station og byder desuden på restaurant, indendørs swimmingpool, bar, spillefaciliteter, mm.

Adresse:

Kolle Kolle
Frederiksborgvej 105
3500 Værløse
Tlf.: +45 4498 4222

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.