Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

5 tips til selvmotivation for ledere

Jens Dalgaard, Adm. direktør hos TACK International
2 min
16.01.2019

 

Som leder er det afgørende, at du formår at motivere dig selv, hvis du skal kunne skabe motivation hos dine medarbejdere. I denne artikel får du 5 gode råd til, hvordan du booster din selvmotivation som leder.

 

1. Skab muligheder, lad være med at vente på dem

Søg det ambitiøse i enhver opgave, vær kreativ, sæt realistiske mål og lav den gode plan, du kan dele med dine omgivelser. Se mulighederne og gør dine mål til dine drømme med deadlines.

 

2. Gør det positive til et mønster og parker det negative

Mød verden med et smil og den vil smile tilbage. Find de ting der ødelægger dit gode humør. Gør noget ved det du kan og registrer, parker og glem det, du ikke kan gøre noget ved.

 

3. Fokuser på indflydelse og ikke kontrol

Brug din energi rigtigt. Tro på dem du er sammen med og prioriter de indsatser, der generer dine resultater. Fokuser på det, der har stor og vedvarende effekt - ting der skaber og breder sig.

 

4. Glæd dig over de små ting og fejr dine succeser

Gør best practice til next practice. Analyser det du gør, find det der virker og gør det til en ny metode/vane. Beløn dig selv, når du når det du vil og når det er en sejr, så fejr med dem, der betyder noget.

 

5. Del og inspirer

Giv og du vil få. Fortæl hvad du gerne vil, fortæl hvad du gør, fortæl hvad der gør dig glad, fortæl de gode historier. Vær opmærksom på alt det der sker og inspirer dig selv ved at inspirere andre.

 

Hent den gratis e-bog ”8 artikler til den nye leder” her.

 

Hent den gratis e-bog ”8 artikler til den nye leder” her.

af Jens Dalgaard

Adm. direktør hos TACK 

 

Relateret inspiration

Relaterede kurser og uddannelser

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.