Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Marie Kongsted

Marie Kongsted blev ansat som salgskonsulent i TACK International tilbage i 2000. Hendes skarpe salgskompetencer og stærke kundeforståelse er blot nogle af kvaliteterne, der har medført, at hun i dag sidder som Salgs- og Marketingdirektør med et dedikeret team under sig.

Rollen hos TACK

Til daglig har Marie ansvaret for salg, marketing og projektkoordinering i TACK. Det rådgivende salg og kundekontakten har altid været kernen i hendes job og det driver hende at hjælpe folk med at styrke deres karriere. Hun er stadig selv aktiv i salgsafdelingen, hvor hun bl.a. rådgiver kunder om deres udviklingsmuligheder, hvilket også giver konkret erfaring og viden direkte fra kunderne.  

Derudover er Marie ansvarlig for TACKs markedsføring og hun var bl.a. en af de drivende kræfter bag virksomhedens rebrandingprojekt i 2018 og den generelle digitale transformation. Gennem sin nærværende ledelse har hun bygget bro mellem salg, marketing og projektkoordinering, så disse tre områder arbejder tæt sammen i én samlet afdeling mod fælles mål.

Fokus på ledelse

En nutidig tilgang til ledelse, er et andet vigtigt fokus for Marie. Hun leder sit team med åben kommunikation, faglige udfordringer og med fokus på tæt samarbejde. Det er et succeskriterie for hende, at hendes medarbejdere hver dag går glade på arbejde og føler sig som en værdsat del af teamet.

Marie har bidraget til at bringe TACK International op til dets nuværende position som en af landets førende uddannelsesvirksomheder, hvis formål er at kompetenceudvikle inden for salg, ledelse og personlig udvikling.

Faglig inspiration

Ved siden af arbejdet hos TACK International, bruger Marie også sin tid i flere bestyrelser og Advisory Boards, hvor hun bidrager med andre øjne på salg, ledelse og marketing og desuden også selv henter energi og inspiration.

Mere fra Marie

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.