Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Sådan laver du din personlige Business Plan I Stephen Bruyant Langer

Sådan laver du din personlige Business Plan I Stephen Bruyant Langer
66 min.
24.11.2021

Hvis du nogensinde har overvejet, hvad der egentlig skal til for at forløse dit fulde potentiale, så er der god inspiration at hente i denne episode af TACK TALKS, hvor du møder tidligere marketingdirektør i Coca Cola, Stephen Bruyant-Langer. Stephen arbejder i dag som headhunter og har coachet tusindvis af danske erhvervsfolk på højeste niveau. Han har til daglig at gøre med topledere, der er uhyre krævende og intelligente, og det foregår på et intenst niveau, hvor man hele tiden gør sig umage for at blive endnu bedre og dygtigere. Til det har han udviklet et særligt program, der har hjulpet tusindvis af top-performere til større succes!

Meget mere om programmet og hvordan du bruger værktøjet i din egen hverdag her i episoden.

 

The personal business plan

Fra mange års arbejde med et krævende klientel har Stephen udviklet et brugbart og effektivt værktøj – the personal business plan – der er designet til at hjælpe flere til at nå deres mål her i livet. Ifølge ham, har vi mennesker en iboende drift til at blive bedre, og frem for afvikling og stilstand så handler det om, at ’vikle sig ud’ og gøre op med forbehold og begrænsninger. Man skal bl.a. være realistisk omkring sin plan for at forløse sit fulde potentiale, og så er det nyttigt at have nogle livsmål, vaner og life hacks, der kan motivere på forskellige tidspunkter.

 

Et videnskabeligt værktøj for alle

For at sikre fremdrift og at du holder dig på sporet året rundt, har du brug for en plan, du kan følge og styre efter, og det er her Stephens værktøj kommer ind i billedet. Værktøjet er udviklet og perfektioneret efter mange års intensivt arbejde med at coache erhvervsledere på et højt akademisk niveau, men er tiltænkt alle. Stephen har udgivet flere bøger og er vant til at arbejde med kildereferencer, hvor der stilles høje krav til dokumentation. Han kender til det bedste af det bedste fra de mange forskellige metoder og værktøjer, som han har udviklet med årene, og han arbejder selv efter princippet: Ordentlighed i arbejdet frem for alt. Han har til daglig at gøre med motiverede, succesfulde mennesker, der fortsat ønsker at vinde og samtidig gøre noget godt for andre, og her er fiasko ikke en option, man opererer med. Samme høje krav er han nødt til at stille til sit eget arbejde som erhvervscoach, hvis det hele skal lykkes.

Inspiration fra coaching og erhvervslivet

I episoden kan du også hente god inspiration til, hvordan du holder dig til planen, prioriterer rigtigt fra start og fastholder motivationen undervejs. Lidt på samme måde som hvis du havde ansvaret for at drive en virksomhed og nå en række mål inden for budget og tidsrammer. Inden for coaching arbejder man meget med at forløse sit fulde potentiale – fagligt og menneskeligt, men de færreste er klar over, at der ligger hårdt arbejde bagved. Og et arbejde, de fleste ikke er villige til at lægge i det, påpeger Stephen. Særligt inden for coaching mangler der ofte den nødvendige dokumentation, og det er et problem, hvis man ønsker at gå videnskabeligt til værks.

 

Fasthold motivationen

Selv får Stephen sin energi fra 3 livsmål, der driver ham bagved det daglige arbejde. Og for at fastholde sin motivation, har han gjort det til en fast vane at løbe hver morgen året rundt, uanset vejr og årstid. Han har gjort det i 30 år, og nu er det blevet ren automatik. Ifølge ham skal vi bruge kendte life hacks og de ting, der booster og motiverer os. I et bredere perspektiv handler det for ham f.eks. om at gøre noget godt for andre og derved få succes samt at have følelsen af at være en del af noget større.  

 

Hør også hvorfor Stephen mener, at det kan betale sig at droppe to-do-lister og i stedet fokusere på de vigtige ting, der bare skal lykkes. Du får også Stephens syn på coaching-branchens ry, og så får du svar på, om det virkelig er alle, der kan og skal kaste sig ud i jagten på at forløse sit fulde potentiale.

Relaterede podcasts

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.