Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Styrk salget

Jens Dalgaard, Adm. direktør hos TACK International
1 min.
21.01.2010

I krisetid skal salget stå sin prøve. Det er salget og virksomhedens generelle forståelse for salg, der skal bringe virksomheden igennem modvind og hårde tider. Opgaven kan være stor men rådene er lige til.

 

Tænk salg i hele organisationen

Alle har en rolle, kan skabe muligheder og være med til at sikre det gode salg. Få alle til at tænke i muligheder der kan skabe nyt og mere, og beløn indsatsen og ikke kun resultatet.

 

Tal mindre – gør noget ved det

Vi kan nemt komme til at tale os selv ned i sortsyn. Det drejer sig om at gøre ting frem for at snakke om dem. Det er nemmere at korrigere et skib der er i bevægelse frem for et der ligger stille.

 

Se nye muligheder

Marked falder, men der er mulighed for at vinde markedsandele. Brug virksomhedens forskellige netværk, bor dybere og tænk innovativt. Men vurdér hvert projekt og prioritér i forhold til mulighed og sandsynlighed for resultater. Tro på det!

Relaterede podcasts

Pas på kunderne

I vores jagt på mere må vi ikke glemme det ”gamle”. Det er vigtigt at være til stede hos de loyale kunder også selv om deres behov er begrænsede. Det drejer sig om at være kreativ både på egne og kundens vegne.

 

Arbejd effektivt

Vi må ikke tabe momentum, og vi skal udnytte vore tidsmæssige ressourcer optimalt. Alt, der kan gøres i dag, skal gøres i dag, og det unødvendige skal lægges på hylden. Tæl dine minutter og invester dem hvor der er mulighed for udbytte.

 

Hold fokus

Det lange seje træk er ikke en floskel, men mere aktuelt end nogen sinde. Det gælder om at holde fast, når konjekturerne vender og resultaterne kommer og ikke bare falde tilbage i fordoms tiders behagelige dovenskab.

Relaterede kurser

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.