Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

TACK fylder 60 år i år

Jens Dalgaard, Adm. direktør hos TACK International
1 min.
01.02.2008

Det startede i London. En forårsdag i 1948 gjorde brødrene Alfred og George Tack deres mangeårige succes, med træning af medarbejdere i deres ventilationsvirksomhed New Air, til en selvstændig forretning - TACK Training.

Denne virksomhed blev til TACK Training International, da man i 1960 fik sin første partner uden for England. Det var Danmark. Siden er det gået stærkt og i dag kan man finde TACK International i 42 lande verden over.

Brødrene Alfred og George Tack brugte det meste af deres liv på deres træningsvirksomhed og arbejdede til det sidste, da de mere end 90 år gamle døde med få måneders mellemrum. New Air havde gennem årene udviklet sig eksplosivt til en stor koncern, der i begyndelsen af halvfemserne blev solgt for over 4 milliarder og TACK International er, ud over at være en af verden ældste, også blevet en af verdens største konsulentvirksomheder med speciale i træning af mennesker.

Læs mere om TACK her

af Jens Dalgaard

Adm. direktør hos TACK 

 

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.