Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

TACK TMI på prestigefyldt liste

2 min.
29.02.2024

Training Industry har netop offentliggjort dette års Top 20 liste ”2024 Sales Training and Enablement Companies” og vi er stolte af at fortælle, at TACK TMI endnu engang befinder sig i Top 20. 

Denne anerkendelse understreger TACK TMI's vedvarende engagement i at levere topkvalitet inden for virksomheders læring og udvikling (L&D).

At blive anerkendt for andet år i træk afspejler ikke blot vores præstationer, men også vores evne til at trives midt i de dynamiske forandringer i arbejdsverdenen. Denne anerkendelse bekræfter vores mission om at sætte og opretholde nye standarder, mens vi konsekvent leverer effektive læringsløsninger til virksomheder og fagfolk over hele verden.

Medtagelsen af TACK TMI afspejler virksomhedens dedikation til at levere træningstjenester- og teknologier i topklasse. TACK TMI's skræddersyede læringsoplevelser og dedikation til at holde sig ajour med branchens tendenser positionerer virksomheden som en frontløber inden for salgstræning.

TACK TMI's adm. Direktør, Jim O'Brien, fortæller:

"Det er et privilegium endnu en gang at blive udnævnt som en af de 20 bedste salgstrænings- og aktiveringsvirksomheder i verden. Denne pris konsoliderer yderligere TACK TMIs position som en af de bedste salgstræningsvirksomheder og fuldender genopblomstringen af vores historiske brands. TACK og TMI har været i branchen i mere end 110 år tilsammen og har altid haft succes. Takket være den fortsatte investering og strategiske vejledning fra Gi Group Holding har TACK TMI genvundet sin position som en af verdens førende lærings- og udviklingsvirksomheder."

Udvælgelsen var baseret på strenge evalueringskriterier, herunder kvalitet, branchepåvirkning, kunderepræsentation og forretningsresultater.

Training Industry, en anerkendt forsknings- og informationsressource inden for L&D, udgiver hvert år rapporten Training Industry Top 20, der sætter fokus på ledere inden for forskellige segmenter af virksomhedstræningslandskabet. 

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.