Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Det er dit liv, og det skal leves! | Hardeep Dhanjal

Hardeep Dhanjal
41 min.
18.03.2021

Det er dit liv, og det skal leves!

Hvis du hører til den gruppe, der har mål og livsdrømme men mangler modet til at forfølge dem, eller har prøvet at gå all in på noget, der er fejlet, og nu mangler inspiration til at rejse dig igen, så er der masser af guldkorn at hente i denne episode af TACK TALKS.

Her møder du nemlig noget så sjældent, som en tidligere international rap-stjerne – og nu en af de mest efterspurgte motivational speakers på markedet, nemlig Hardeep Dhanjal. Hardeeps rejse er en historie om at lykkes imod alle odds, at rejse sig efter et fald, slutte fred med fortiden og ikke mindst om, hvad han lærte undervejs, og som du nu kan bruge i jagten på dine livsdrømme!

Modet til at turde

De fleste af os kan hurtigt lave en liste over karrieremæssige og private drømme, som vi håber, at vi lykkes med. Langt færre kan give en præcis opskrift på, hvordan vi rent faktisk kom derhen. Det kan denne episodes hovedperson heldigvis, for han er manden, der har prøvet at sætte sine drømme forrest, nå hele vejen til de internationale hitlister, miste alt, sætte nye mål og finde modet til at forfølge dem og drømme stort! 

Hardeep har haft en lang og spændende udviklingsrejse, som han i dag bruger i arbejdet med at coache og inspirere andre mennesker til at forløse deres fulde potentiale. Det er en hård rejse, der starter i en barsk opvækst med manglende anerkendelse fra faderen og en følelse af fremmedgjorthed i det danske samfund. Derfra og til at opdage passionen for musikken, øve sig hver dag i 12 år og nå international stjernestatus, for siden at miste alt - til nu i de sidste mange år at hjælpe andre med at lykkes.

Og det er der et reelt behov for. En undersøgelse fra 2015 viser, at hver 4. dansker ikke føler, de har modet til at forfølge deres drømme. Det er synd, mener Hardeep, fordi vi alle rummer potentialet i os selv til store ting. Mange af os søger ud i verden eller til andre, der er lykkedes i livet, for at hente inspiration, men sandheden er, at vi selv rummer alt, hvad der skal til, for at opnå det, vi gerne vil.

 

Drømmer du om redskaber til at booste din personlige rejse, så læs mere om kurset Personlig Power her.

 

Rejsen starter i os selv

Hardeep har i dag gjort det til sin livsmission at hjælpe mennesker til at indse, at den styrke, de allerede har i sig, er nok til at tage de første vigtige skridt i retningen mod deres drømme. Når blot vi tør vende blikket indad og se på alle de kampe, vi allerede har kæmpet og er kommet igennem, vil vi opdage, at vi allerede rummer alle kvaliteterne, der skal til for at lykkes. Men som du også vil høre om i Hardeeps historie, så er en væsentlig pointe, at succes – uanset hvor stort eller småt, vi drømmer – ikke bare er noget, der kommer til os, men noget, vi må arbejde hårdt for! 

Fra drøm til realitet

Noget af det, der har været afgørende for Hardeep, både i jagten på international anerkendelse som musiker og siden som en af de mest efterspurgte motivational speakers herhjemme, har været at have det rette mindset fra starten. Alle mennesker har drømme og rummer potentiale, og hvis realiteten af dit nuværende liv ligger meget langt fra det liv, du ønsker at leve, ja så handler det om at gøre noget ved det og finde dit sande kald. Og inden du hiver dit mod frem, så skal du gøre op med dig selv, hvad du vil med dit liv. Vil du jagte dine drømme og visioner, eller tillader du frygten at styre dit liv? Hvis det første er tilfældet, så skal du angribe din frygt!

 

Hør meget mere om, hvordan du finder modet til at gå efter dine drømme, samt hvordan du vender frygten for at fejle til noget konstruktivt. For når først du har fundet dit kald og din passion her livet, så er der intet, der kan stoppe dig!

 

Lyt også til podcast-episoden "Den menneskelige faktor" med Hardeep Dhanjal.

Relaterede podcasts

Relaterede kurser

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.