Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

TACK TMI er for 2. år i træk kommet på ”Training Industry's watch list”

Jens Dalgaard, Adm. direktør, TACK International
1 min.
24.04.2023

”Training Industry” har annonceret, at Tack TMI for 2.år i træk er på deres Watch List over Top Leadership Companies inden for markedet for virksomhedsuddannelse og -udvikling.

Den amerikanske organisation ”Training Industry” er kendt inden for uddannelsessektoren og fungerer som en primær kilde til forskning og information for virksomheders ledelseslæring. Hvert år udgiver den en rapport, der fokuserer på væsentlige sektorer af erhvervsuddannelsesmarkedet, som inkluderer den højt respekterede Top-20-liste og Watch List. Listerne har til formål at give fagfolk omfattende og opdateret indsigt i de bedste og mest innovative træningsydelser og -teknologier, der er tilgængelige.

I en kommentar til udmærkelsen udtalte Tack TMI CEO Jim O'Brien:

"Vi er glade for at høre, at vi igen er på Training Industry’s Watch List over Top Leadership Companies. At blive anerkendt af et så respekteret navn inden for træningssektoren to år i træk, og tilmed for nyligt at være på Top-20-listen for 2023 over virksomheder inden for salgstræning er et reelt bevis på den vedvarende styrke af vores brand og evner på tværs af mange læringsområder.

Som en pioner inden for lederuddannelse forstår vi den vigtige betydning af effektivt lederskab i en verden, der hurtigt forandrer sig, og vi er forpligtet til at levere banebrydende løsninger for at klæde ledere bedst muligt på ud fra deres behov.

Tak til vores mange kunder for at have tiltro til, at vi kan hjælpe dem med at vokse, udvikle sig og høste nutidens og fremtidens ledertalent."

Udvælgelsen til Training Industry’s 2023 Watch List over Top Leadership Companies blev foretaget på baggrund af følgende kriterier:

  • Bredde og kvalitet i program- og servicetilbud
  • Branchesynlighed, innovation og gennemslagskraft på lederuddannelsesmarkedet
  • Kunde- og køberrepræsentation
  • Forretningspræstation og vækst

Tom Whelan, Direktør for Corporate Research hos Training Industry, Inc., udtalte:

"De unikke og upcoming virksomheder, der er valgt til dette års Leadership Watchlist, tilfører specialiseret ledelsesindhold fra hele verden. Disse virksomheder står for et bredt udvalg af uddannelsesemner, såsom formel og live coaching, instruktørledede kurser, digitalt indhold både skræddersyet og standard, simuleringer og mere."

Denne udnævnelse kommer efter, at Tack TMI i sidste måned var at finde på Top-20-listen for 2023 over virksomheder inden for salgstræning.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Tack TMI’s prisvindende tilgang til salgstræning, er du meget velkommen til at kontakte os.

af Jens Dalgaard

Adm. direktør hos TACK 

 

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.