Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

TACK Lederuddannelse

Lederrollen kræver selvtillid, overblik samt målrettethed. Ønsker du som leder at nå et endnu højere niveau af ledelse, skal du dog også være i stand til at se dine medarbejderes styrker og svagheder og hjælpe dem i deres udvikling. Med TACKs lederuddannelse vil du kunne opnå tillid begge veje i din relation til dine medarbejdere og skabe et stærkt fundament for din lederrolle. Du vil på denne lederuddannelse lære, hvordan du i din daglige ledelse motiverer dine medarbejdere og guider deres udvikling gennem sparring og målrettede samtaler. Med stærk gennemslagskraft og en ledelsesstil, du vil kunne tilpasse dine enkelte medarbejdere, vil du kunne styrke engagementet, samtidig med at din egen motivation bevares.

Special Price Kr. 56.483 Kr. 66.450
Motivational Leadership 3 dage
People Management 2 x 2 dage
Personalesamtaler 2 dage
Lederen som Coach 2 dage
11 Dage
Lederuddannelse: tre glade kursister med ryggen til bord
TACK Lederuddannelse

På lager

Ledelseskursus til virksomheden?

Er I flere i din virksomhed, der står med samme udviklingsbehov, kan det betale sig, at få et kursus eller en uddannelse skræddersyet til jer. Ring til
os på tlf. 70101201 eller kontakt os her for at høre mere om jeres muligheder.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til dig, som er ny i faget som leder og til dig, som har været leder gennem en længere periode, men som endnu ikke er blevet trænet i teorien inden for moderne ledelse. Ønsker du en grundig indføring i lederrollen med fokus på motiverede medarbejdere, en ledelsesstil, der er tilpasset den enkelte samt fokus på kontinuerlig udvikling af dine medarbejdere, så er denne uddannelse for dig.

Dit udbytte

Som deltager på TACK Lederuddannelse vil du:

 • Blive stærk i alle de vigtigste og grundlæggende principper inden for god ledelse
 • Opnå forståelse for ledelsespsykologi og hvordan det kan hjælpe til at skabe øget motivation & effektivitet
 • Få redskaber til at gennemføre forskellige typer af medarbejdersamtaler med succes
 • Lære, hvordan du vha. coaching kan løfte dine medarbejderes resultater og arbejdsglæde

Virksomhedens udbytte

 Virksomheden får en leder, der:

 • Skaber motiverede medarbejdere, som arbejder optimalt inden for de givne rammer
 • Formår at tilpasse sin ledelsesstil til den enkelte medarbejder, så medarbejderen føler sig set, forstået og inspireret
 • Er sikker og komfortabel i alle slags personalesamtaler
 • Kan være en tillidsvækkende og positiv partner i sine medarbejderes udvikling

 

Vil du have hele beskrivelsen i din indbakke?

Indhold

Herunder kan du læse mere om lederuddannelsens indhold og dermed, hvilke værktøjer og kompetencer du vil tilegne dig gennem uddannelsen.


Motivational Leadership

 • Bliv motiveret og sikker i din ledelse, så dine medarbejdere er engagerede og tilfredse
 • Lær, hvordan du strukturerer og prioriterer dit arbejde, samt hvornår du bør delegere en opgave
 • Styrk din evne til at kommunikerer ligeværdigt med dine medarbejdere og skabe tillid

Opnå fortrolighed med din rolle som leder samt værktøjer til at opnå et optimalt resultat igennem og sammen med dine medarbejdere

People Management

 • Forstå og håndter dine medarbejderes behov og reaktioner
 • Styrk kommunikationen i dit team ved at aflæse og forstå dine medarbejdere
 • Løs konflikter ved at forstå de bagvedliggende, psykologiske årsager til uenigheden 

Lær at skelne mellem forskellige medarbejdertyper og mød dine medarbejdere på deres banehalvdel

Personalesamtaler

 • Forstå faldgruber og udfordringer i dine samtaler – positiv håndtering af vanskelige samtaler
 • Skab tillidsfulde samtaler, hvor begge parter bidrager aktivt
 • Kom tættere på dine medarbejdere

Brug dine personalesamtaler konstruktivt, så det gode arbejdsklima sikres, og medarbejderen guides i sin udvikling


Lederen som coach

 • Hjælp dine medarbejdere til at sætte positive og realistiske mål – og til at nå dem
 • Skab proaktive medarbejdere, der ved, hvad der forventes af dem                  
 • Implementer din coaching i hverdagen

Coach dine medarbejdere, så deres evner udnyttes på bedst mulig vis

Din personlige handlingsplan

 • Sæt mål for din udvikling, og skab tiden til at indfri dem

Form

Uddannelsen består af følgende 4 moduler (kurser):

Motivational Leadership (3 dage)

People management (2+2 dage)

Personalesamtaler (2 dage)

Lederen som coach (2 dage)


Vi anbefaler, at du tager Motivational Leadership som første modul, men du bestemmer selv i hvilken rækkefølge, du tager de resterende moduler, samt hvor lang tid, der går imellem modulerne. For at sikre implementeringen af de tillærte redskaber, anbefaler vi dog, at der går ca. 1-3 måneder imellem modulerne.

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70101201 for vejledning.

Metode

Modulerne på uddannelsen er lektionsinddelt og vil være præget af instruktørens teoriindlæg krydret med instruktørens praktiske erfaringer. Uddannelsen lægger stor vægt på deltagerinvolvering, og der vil derfor være rig mulighed for undervejs at dele egen personlige erfaringer og opnå sparring med de øvrige deltagere.

 

Din prisfordel

Når du bestiller en uddannelse hos TACK opnår du, udover målrettet kompetenceudvikling, en besparelse på 15% af den samlede pris på de 4 moduler (kurser). 

Praktisk info

Kurset afholdes på Sjælland, nord for København i Værløse samt i Jylland i Aarhus. 

Værløse
KolleKolle
Frederiksborgvej 105
3500 Værløse

Aarhus
Hotel & Konferencecenter HORISONT
Agro Food Park 10
8200 Aarhus N

Læs mere om vilkårene ved tilmelding til de åbne kurser og uddannelser her.

Har du brug for hjælp til dit kursusvalg?

Vi sidder klar til at rådgive dig på tlf. 70 10 12 01

Skræddersy din personlige målrettede ledelsesuddannelse

Hos TACK har du flere muligheder for at skræddersy en lederuddannelse, der passer til lige netop din hverdag, dit behov og dit ønske om uddannelse indenfor ledelse. Hvis ovenstående ledelsesuddannelse ikke matcher dine behov 100% har du derfor mulighed for at udskifte et eller flere moduler i forløbet med kurser fra den åbne kursuspakke. Du opnår naturligvis stadig din prisfordel og sparer 20% på den samlede uddannelsespris.

Ring til os på tlf. 70101201 for at få vejledning og et uforpligtende tilbud på en lederuddannelse sammensat præcis efter dine behov.

Er du ny eller erfaren leder? - Find din lederuddannelse her

Hvad enten du er ny leder eller har flere års erfaring med ledelse, er kontinuerlig udvikling af dine kompetencer gennem ledelsesuddannelse med til at sikre dine fremtidige lederegenskaber. Hele uddannelsen skal styrke dit personlige lederskab og sikre, at du fortsat har evnen til at motivere og engagere dine medarbejdere til at arbejde i samme retning mod jeres fælles mål.

En uddannelse for alle

Uddannelsen kræver ingen gymnasial uddannelse, relevant grunduddannelse eller relevant erhvervsuddannelse. Det der er vigtigt er, at du nu er leder for en mindre eller en større gruppe mennesker og at du har lysten til at udvikle dine evner til at lede professionelle relationer.

Lederuddannelse tilpasset din hverdag

Lederuddannelser hos TACK giver dig mulighed for uddannelse indenfor ledelse, som tager udgangspunkt i din professionelle hverdag. Ofte skal ledelsesuddannelse koordineres med mange andre arbejdsopgaver, og vi ved derfor, at fleksibilitet er afgørende, når det hele skal gå op i en højere enhed. Derfor giver lederuddannelser hos TACK dig fleksibiliteten til selv at planlægge, hvornår du deltager i de enkelte moduler på lederuddannelsen. Gennem hele din ledelsesuddannelse hos TACK vil du arbejde med konkrete og personlige problemstillinger, som sikrer, at din leder uddannelse forbliver yderst relevant og håndgribelig og giver dig ny viden, som du kan bruge allerede dagen efter afsluttet lederuddannelse.

Mangler du rådgivning til din kompetenceudvikling og ønsker du indsigt i, hvad TACK tilbyder, så kontakt os endelig.

Ledelsesuddannelse: mand og dame sidder sammen og snakker Ledelsesuddannelse: mand og dame sidder sammen og snakker

Din udviklingsrejse

Hvad kan du forvente af din leder uddannelse? Når du skal lære nyt om ledelse, handler meget af undervisningen om tilegnelse af konkrete og brugbare teorier. Men tiden imellem modulerne handler i høj grad om refleksion. Du skal gennem din ledelsesuddannelse reflektere over, hvem du er som person og ikke mindst, hvem du er som leder. Du vil løbende få trænet din evne til refleksion, så du kan stoppe op i det daglige og reflektere over en given situation eller beslutning, og måske endda give dine erfaringer videre, så andre kan lære af dine refleksioner.

Uddannelse i ledelse sker dog ikke kun gennem refleksioner. Refleksioner er vigtige, men for virkelig at kunne skabe udvikling og fremdrift, er du nødt til at kunne afprøve tingene i praksis og gøre dig nogle hverdagsnære erfaringer.

Hvordan forbereder du dig bedst på ledelsesuddannelser? 

Inden du skal i gang med leder uddannelse, er der flere overvejelser, du skal gøre dig. Først og fremmest er det vigtigt, at du får forventningsafstemt med din arbejdsplads. I skal blive helt enige om, hvad din leder uddannelse skal hjælpe dig med at opnå. Hvor vil du gerne stå efter endt ledelsesuddannelse? Hvilke kompetencer og evner skal du have styrket? Står din virksomhed over for fremtidige udfordringer, som også kommer til at stille nye krav til din ledelse – og derfor også til den leder uddannelse, som du skal i gang med?

Når du har fået forventningsafstemt med din nærmeste leder om, hvad din leder uddannelse skal indeholde, er din nærmeste leder også din nærmeste sparringspartner under hele din ledelsesuddannelse. Dette er en af forudsætningerne for, at du opnår succes med din ledelsesuddannelse. Uddannelse i ledelse er en dynamisk proces, hvor du har gavn af at høre andres meninger og holdninger til en given udfordring.

Lederuddannelse: Personer om et bord i et mødelokaleLederuddannelse: Personer om et bord i et mødelokale

Implementering af det lærte på din lederuddannelse

anvendes i praksis afhænger af den organisation eller virksomhed, hvor ledelsen skal udføres. Derfor kan din nye viden fra din ledelsesuddannelse få ekstra luft under vingerne, når du kommer i gang med at implementere den viden og de teorier, som du har lært under din ledelsesuddannelse.

Desværre viser mange undersøgelser, at lige netop sparring med andre ledere er et område, som halter gevaldigt hos mange virksomheder. Virksomheden kan få meget mere ud af de investerede ressourcer i ledelsesuddannelsen, hvis der bliver opsat gode forudsætninger og leveregler ift. ny læring og den pågældende har mulighed for at sparre med andre. Udbyttet af lederuddannelser kan derfor øges markant, hvis der bliver lagt en plan for hvordan den viden og teori, som medarbejdere får fra ledelsesuddannelser, bliver implementeret. Dette gøres bedst ved, at den enkelte virksomhed opstiller klare forventninger til den leder uddannelse, som medarbejderen eller lederen vælger og – ikke mindst – hvad der skal ske, når vedkommende vender tilbage fra undervisningen i ledelse.

Vores erfaring er, at flere virksomheder har oplevet en markant stigning i arbejdstilfredshed, når virksomheden arbejder med sparring og vidensdeling, som en naturlig del af hverdagen.

 Ledelsesuddannelser kan derfor gavne både dig, din virksomhed og dine kolleger. Hvis du ønsker et overblik over alle ledelsesuddannelser og gerne vil finde frem til den uddannelse ledelse, som er den helt rette for dig, så kontakt vores dygtige konsulenter, som sidder klar til at hjælpe dig på 70101201.

Hvad består uddannelsesforløbet af?

Uddannelsesforløbet består af fire moduler, der klæder dig på til at kunne varetage en lederstilling uden forudgående erfaring. Modulerne består af kurserne er Motivational Leadership, People Management, Personalesamtaler og Lederen som Coach. Læs mere om TACK Lederuddannelse her

Hvem henvender TACK Lederuddannelse sig til?

Uddannelsen er egnet til alle ledere og er ideelt til dem, der ønsker at skabe tillid og gennemslagskraft og som med de rette værktøjer ønsker at bygge et optimalt fundament for at blive en effektiv leder. Læs mere om lederuddannelsen her

Er der særlige adgangskrav på TACKs lederuddannelse?

Der er ingen særlige adgangskrav for at deltage på TACK Lederuddannelse. Uddannelsen er både for dig der er ny leder og dig der har været leder i nogen tid, men som endnu ikke er blevet trænet i teorien indenfor ledelse. Læs mere om TACK Lederuddannelse her.

Hvor i landet kan du tage TACK Lederuddannelse?

Du tager hver enkelt af de fire dele af uddannelsen på enten Sjælland eller i Jylland; i henholdsvis Værløse eller Aarhus. Du kan som udgangspunkt selv vælge, hvor i landet du tager hver del. Kontakt os gerne på 70101201, så vi kan sammensætte et uforpligtende forslag til, hvordan din uddannelse kan struktureres.

Hvorfor er det vigtigt for ledere at deltage på uddannelse?

Hvis du ikke har tidligere ledererfaring, er det at arbejde igennem andre en helt ny udfordring, og det vil kræve både viden og øvelse at mestre denne kunst. TACK kan supplere begge dele og herved klæde dig på til alle de udfordringer, du kan rende ind i dit job som leder, så du kan få det bedste ud af dig selv og dine medarbejdere.

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.