Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Lederaspiranten

Fundamentet for din karriere som leder

En lederaspirant skal gå fra selv at skabe resultater til at skabe resultater igennem andre. Det er et grundlæggende skift af opgaver, og det kræver både nye færdigheder, nye metoder og et ændret fokus på, hvordan du bedst bruger din tid. For at løfte de nye ansvarsområder må du som lederaspirant arbejde målrettet med at styrke din selvindsigt og samtidig forstå, hvordan du i din ageren påvirker folk omkring dig. Det kræver store ændringer hos den enkelte lederaspirant, men med den fornødne viden og de rette værktøjer, kan der skabes et solidt fundament for, at du kommer i gang i din nye rolle som leder, hurtigt og effektivt.

2 dage
As low as Kr. 12.950
23.09.24 - 24.09.24
Aarhus
Ledige pladser
11.11.24 - 12.11.24
Værløse
Ledige pladser
10.03.25 - 11.03.25
Aarhus
Ledige pladser
19.05.25 - 20.05.25
Værløse
Ledige pladser

Ledelseskursus til virksomheden?

Er I flere i din virksomhed, der står med samme udviklingsbehov, kan det betale sig, at få et kursus eller en uddannelse skræddersyet til jer. Ring til
os på tlf. 70101201 eller kontakt os her for at høre mere om jeres muligheder.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle kommende ledere. Ønsker du at få indsigt og værktøjer til grundlæggende ledelse, så du er klædt på til at komme i gang med din karriere som leder, så er dette kursus for dig.


Sidder du allerede i en lederstilling, men er ny på posten, anbefaler vi dig at deltage på dette lederkursus: Motivational Leadership.

Dit udbytte

Som deltager på kurset Lederaspiranten vil du:

 • Få den fornødne viden, træning og de rette værktøjer til at undgå faldgruber i dit daglige arbejde
 • Blive mentalt forberedt på at tage skiftet fra medarbejder til leder, og kunne lede tidligere kolleger
 • Få styrket selvindsigt og lære at arbejde målrettet med dine styrker og personlige udviklingspunkter
 • Lære at bruge kommunikation som ledelsesværktøj og blive bedre til at observere, lytte, forstå og argumentere

Virksomhedens udbytte

Virksomheden får en leder, der:

 • Formår at træde professionelt og effektivt ind i lederrollen fra starten
 • Forstår sin rolle i forhold til virksomheden og er komfortabel med sin nye rolle og ansvarsområder
 • Ser betydningen af og har værktøjer og færdigheder til at udvikle både sig selv og sine medarbejdere
 • Skaber gode resultater gennem og sammen med sine medarbejdere

Vil du have hele beskrivelsen i din indbakke?

Indhold

Herunder kan du læse mere om kursets indhold og dermed, hvilke værktøjer og kompetencer du vil tilegne dig gennem kurset.


At være talent og lederaspirant

 • Dit personlige drive for ledelse
 • Fra tanke til virkelighed – succes skal planlægges
 • Dilemmaer og faldgruber i rollen som ny leder
 • Selvindsigt – dine styrker og personlige udviklingsområder

Skab fundamentet for din succes som ny leder

Den mentale forberedelse

 • Fra medarbejder til leder
 • At være rollemodel
 • At lede dine tidligere kolleger
 • Begrænsede overbevisninger

Vær psykisk stærk og godt forberedt

Ledelse

 • Krav og forventninger til fremtidens leder
 • Generel ledelse
 • Din egen ledelsespræference
 • Skab relationer – netværk
 • Skab resultater - målsætning

De første skridt på vejen som succesfuld leder


Kommunikation som ledelsesværktøj

 • Styrken i at observere, lytte og forstå
 • Argumentation og indvendinger
 • Assertiv kommunikation
 • Konfliktforebyggende adfærd

Skab den naturlige respekt om dig i rollen som den nye leder

Din personlige udviklingsplan

Sæt personlige mål for din udvikling, og skab dig tiden til at indfri dem i dagligdagen.

Form

Kurset afholdes over 2 dage. Der undervises på følgende tidspunkter:

1. dag kl. 09.00 - kl. 16.30
2. dag kl. 09.00 - kl. 16.30

 

Prisen er ekskl. moms og inkl. fuld forplejning.

Metode

Dette kursus består af en kombination af teoretiske indlæg fra underviseren og forskellige typer af cases og øvelser, der sikrer træning af de konkrete redskaber, du er blevet præsenteret for. Du vil altid opleve mindre kursushold, som sikrer et fortroligt rum, hvor der er rig mulighed for erfaringsudveksling, sparring, træning og feedback deltagere og underviser imellem.  

 

Praktisk info

Kurset afholdes på Sjælland, nord for København i Værløse samt i Jylland i Aarhus. 

Værløse
KolleKolle
Frederiksborgvej 105
3500 Værløse

Aarhus
Hotel & Konferencecenter HORISONT
Agro Food Park 10
8200 Aarhus N

Læs mere om vilkårene ved tilmelding til de åbne kurser

Har du brug for hjælp til dit kursusvalg?

Vi sidder klar til at rådgive dig på tlf. 70 10 12 01

Denne uddannelse kunne også være for dig

Når du booker en uddannelse, som består af 4 kurser, sparer du 15% på den samlede pris. Du kan hos TACK International selv sammensætte et modulopbygget lederudviklingsforløb, hvor du i blandt alle kurser kan vælge præcis de 4 kurser, der giver bedst mening for dig. Har du brug for vejledning til at vælge den rette sammensætning af uddannelse, så sidder vi klar til at tale med dig på tlf. 70101201.

Det siger andre kursister om kurset

Relaterede kurser

Skab et solidt udgangspunkt som fremtidig leder

At træde ind i lederrollen kræver mere end blot ambition og vilje; det kræver indsigt i de udfordringer nye ledere kan risikere at stå overfor og ikke mindst brugbare metoder til at løse dem.

Hos TACK International ved vi, hvor vigtigt det er for nye og kommende ledere at have de rette kompetencer til at tage ansvaret for både egen og teamets succes. Vores kursus "Lederaspiranten" er designet til at udstyre dig med en række værktøjer, der gør det muligt for dig at opbygge dit eget personlige lederskab. Med en praktisk tilgang til læring sikrer vi, at du kan anvende de nye redskaber i praksis fra dag ét, når du kommer retur på kontoret. Gennem refleksion og feedback vil du blive bevidst om dine egne styrker og lære at anvende dem effektivt i din nye identitet som leder.

Udfordringer for nye og kommende ledere

Når man er ny i lederrollen, møder man typisk en række udfordringer, der kan være både krævende og komplekse. Det kan for eksempel være udfordringen i at skulle lede medarbejdere, som tidligere var dine kollegaer. Det kan også være den svære samtale, hvor personaleansvar og beslutningstagen spiller en central rolle, eller dét at det nu er dig, der har ansvaret for, at virksomhedens mål indfries. Det er udfordrende at navigere i alle de nye situationer, hvor forventningerne er høje, og kravene til ens kompetencer endnu højere. Dine medarbejdere har brug for en leder, der træder i karakter i sin lederrolle og som prioriterer ledelse, giver feedback og støtter, hvor der er behov.

Heldigvis er der rigtig meget, du kan gøre for at forberede dig og stå stærkt i din nye rolle. Med et lederkursus for nye ledere kan du få alle redskaberne til at udvikle dit personlige lederskab, så du kan håndtere konflikter, kommunikere effektivt og lede dit team med selvtillid og ro. Gennem brug af praktiske øvelser og case-studier vil underviseren forberede dig på de virkelige situationer, du vil stå over for for som ny leder.

Lederrollen - en åbning til personlig og professionel vækst

Selvom lederrollen indebærer mange nye udfordringer, byder den også på mange positive aspekter og muligheder for personlig og professionel vækst og udvikling. At blive leder er ofte lig med personaleansvar, hvor du er med til at forme og udvikle andre mennesker. Det er en unik chance for at skabe betydelige forandringer og opnå store resultater. Det kræver dog både en indgående selvindsigt og indsigt i situationsbestemt ledelse at udfylde en lederrolle, hvor dine medarbejdere udvikler sig gennem feedback og den rette støtte.

På lederkurser lærer du, hvordan du bruger dine egne styrker til at inspirere og motivere dit team og skaber en positiv arbejdskultur, som bakker op om fælles mål. Du vil efter kurset med tiden opdage glæden ved at se dine medarbejdere/dit team vokse og trives under din ledelse. Gennem feedback og refleksion vil du kontinuerligt forbedre dine lederevner, og med fokus på både egne og andres styrker sikre, at du ikke kun bliver en god leder - men en fremragende én af slagsen. Underviseren sørger også for, at du på kurset bliver præsenteret for og inspireret af de allernyeste ledelsesteorier, så du kan finde din helt egen ledelsesstil og derved fremstå stærkere. Lederaspiranten er dit næste skridt mod en succesfuld lederkarriere, hvor du med de rette værktøjer kan gøre en reel forskel i din organisation.

Et helstøbt lederudviklingsforløb

Der er som nævnt mange aspekter at forholde sig til i rollen som ny leder - og mange krav, der skal indfries fra alle sider. Hos TACK International hjælper vi dig med at sammensætte din personlige udviklingsplan i form af 4 lederkurser, hvor du med grundig træning bliver klædt godt på til alle de nye udfordringer, så du kommer til at stå stærkere. Har du brug for vejledning til at vælge den rette sammensætning af uddannelse i lige netop din situation, sidder vi klar til at tale med dig på tlf. 70101201.

 

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.