Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

25 års jubilæum i TACK: Jens Dalgaard

2 min.
01.09.2022

Administrerende direktør i TACK International A/S, Jens Dalgaard, kan i september 2022 fejre 25-års jubilæum i uddannelsesvirksomheden. Og da Jens kun havde været ansat i TACK i 5 år, før han både var blevet chef for sine kolleger og havde købt virksomheden, kan han samtidig fejre 20-års jubilæum som ejer.

Inden Jens Dalgaard i 1997 kom til TACK International, arbejdede han i Kildevandskompagniet, som var et datterselskab til Kløver Mælk. Her var han blevet direktør som 24-årig og var en pioner i forhold til at åbne danskernes øjne og munde for kildevand.

I løbet af sit foreløbig kvarte århundrede i TACK, har 55-årige Jens Dalgaard været blandt de primære drivkræfter bag at bringe virksomheden op til den nuværende position, som én af de førende i verden inden for uddannelse og udvikling. Baseret blandt andet på de stolte skandinaviske uddannelsestraditioner, fungerer TACK Internationals to danske afdelinger i København og Aarhus som udviklingshuse for virksomhedens samarbejdspartnere kloden rundt.

Jens Dalgaard har fortsat en dybtfølt passion for undervisning. Derfor har han ved siden af positionen som administrerende direktør valgt, at fastholde en række opgaver som konsulent og underviser i TACK, hvilket ledere og medarbejdere fra især danske virksomheder har glæde af på skræddersyede udviklingsforløb.

På det erhvervsorienterede sociale medie LinkedIn, har Jens Dalgaard på få år fået flere end 26.000 følgere, der kan læse hans ugentlige opslag, hvor han primært deler tips og gode råd inden for salg, ledelse og personlig udvikling.

Jens Dalgaard er medforfatter til bogen ’eKundeservice – Nøglen til fremtidens handel’, og har flere gange været brugt som ekspert i TV og i andre medier. Han er tillige en eftertragtet foredragsholder, der rejser land og rige rundt, for at fortælle om blandt andet salg og ledelse.

Parallelt med Jens Dalgaards 25-års jubilæum, kan TACK International fejre 60-års jubilæum i Danmark. TACK åbnede sin første salgstræningsvirksomhed i Falkoner Centret på Frederiksberg i 1960, og blev i 1962 etableret som virksomhed i Danmark.

TACK International har sit navn efter grundlæggerne George og Alfred Tack, som i 1948 startede TACK School of Salesmanship i England.

Stort tillykke til Jens med de 25 års jubilæum og 20 år som ejer!

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Relaterede podcasts